2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون کامیون بهتره یا اتوبوس!!!!؟؟؟؟

بیمه عمر یه چیزیه بیمه تامین اجتماعی یه چیز دیگه!!

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
ربطی به هم ندارند  اولی خودتون نفع میبرید و دومی وراث

سلام

خیر برعکس تصور عموم اکثر منفعت بیمه عمر و پس انداز واسه خود فرد بیمه شده است و اکثریت بیمه شدگان خودشون از مزایای بیمه عمر و پس اندازشون هم از اندوخته پایان قراردادشون و هم از خدمات طی بیمه نامه استفاده می کنند و متاسفانه تعداد کمی فوت می کنند و به ذینفعاشون میرسه

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
من بیمه عمر پاسارگاد دارم میخام بازخرید کنم.

سلام

زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا

به عنوان یک کارشناس بیمه باید خدمتتون عرض کنم که بدون شک اگر این کار رو بکنید متاسفانه در آینده حسرتش رو خواهید خورد

سلام زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا به عنوان یک کارشناس بیمه باید خدمتتون عرض کنم که بدون شک اگر ای ...

بیمه تامین اجتماعی دارم

خدایاشکرت بابت همه چیز......انچه دلم خواست نه ان میشود.هرانچه خداخواست ان میشود
بیمه تامین اجتماعی دارم

بسیار عالی که تامین  اجتماعی دارید اما تامین اجتماعی ربطی به بیمه عمر و پس انداز نداره!!

متاسفانه همکاران من واستون بیمه عمر و پس انداز رو کامل توضیح ندادند