2777
2789
عنوان

یکی به من طفلک کمک کنه عربیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 40 پست
د) قد إشتَهَرَ شعراءُ إیرانیّونَ أنشَدوا أشعاراً عربیّةً

اینم معنی کنین

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
د) قد إشتَهَرَ شعراءُ إیرانیّونَ أنشَدوا أشعاراً عربیّةً

فکر کنم میشه

چقدر شاعران ایرانی مشهورند شدیدتر از اشعار عربی

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه شاعران ایرانی با سرودن اشعار عربی معروف شده اند

واای عزیزم ممنونم عالی بود یه متن دیگه بفرستم میتونی یه کوچولو کمک کنی؟

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

قالَ رسولُ اللهِ (صَلَّی اللهُ علیه و آلِه و سَلَّمَ ) : إذا جُمِعَ الخلائقُ یومَ القیامةِ ، نادَی المنادي : أینَ أهلُ الفضلِ ؟ فیَقومُ اُناسٌ و هم قلیلونَ ، فیَنطَلِقونَ سراعاً إلی الجنّة ِ ، فَتَتَلَقّاهم الملائکةُ فیقولونَ : نحنُ أهلُ الفضلِ . فیقولونَ : ما کانَ فضلُکم ؟ فیقولونَ : کُنّا إذا ظُلِمنا غَفَرنا و إذا اُسِيءَ إلینا عَفَونا و إذا جُهِلَ علینا حَلُمنا ، فیُقالُ لهم : اُدخُلوا الجنّةَ فَنِعمَ أجرُ العاملینَ .

الف) کیفَ یَذهبُ أهلُ الفضلِ إلی الجنّةِ ؟ .....................................

ب) هل أهلُ الفضلِ کثیرٌ في القیامةِ ؟..........................................

ج) ما هو فضلُ أهلِ الفضلِ ؟.................................................

د) عیِّن :

1- أهل الفضل قلیلونO           2- مِن صفاتِ أهلِ الفضل ،  الغفران و العفو و الصبرو الدعاءO

3- یُمکِنُ لبعضٍ أن یَذهبوا بسرعةٍ إلی الجنةِ  O

عزیزم اون قد اول چقد معنی چقدر نیست معنی فعلو تغییر میده

انشدوا یعنی چی؟

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
بفرست عزیزم اگه بتونم حتما

شما معلمی؟ اخه خیلی خوب گفتی

قالَ رسولُ اللهِ (صَلَّی اللهُ علیه و آلِه و سَلَّمَ ) : إذا جُمِعَ الخلائقُ یومَ القیامةِ ، نادَی ا ...

خب الف میگه تو روز قیامت اهل خوبی چطوری میرن بهشت که میشه صداشون میزنن و اونا بلند میشت و تعدادشونم کمه پس مینویسیم نادی المنادی و اهل الفضل یقوم و هم قلیلون

ب گفته اهل خوبی تعدادشون زیاده که مینویسی لا هم قلیلون

ب گفته اهل خوبی تعدادشون زیاده که مینویسی لا هم قلیلون

آخری هم گفته که اهل فضل چطوری خوبی میکنن که تو متن گفته وقتی بهشون ظلم میشه میبخشن و دوتا جمله دیگه راجب خوبیاشون که یکیشو بنویسی کافیه مثلا اذا ظلم هم غفروا

براتون حمد میخونم

یکم صبر کن من باید معنی کنم بگم بهت

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا