2777
2789

من میخام اندازه ده تومن طلا بخرم،شوهرم میخاد این ده تومنو از من تیغ بزنه،زندگیم داستانش طولانیه فقط اینکه رو هواس،بعد میخام بدونم اگه طلا بخرم فاکتور به اسم اون باشه فرداروز میتونه پس بگیره یا مال خودش کنه؟

من قبلا طلا داشتم که یکمشو از خونه مامانمم اورده بودم فروختم این گربه صفت که مریض بود خرج خونه شد.حالا اونارو اصلا یادش نیست منم مدارکی ندارم.الان چیکارکنم این طلا اول واخرش مال خودم باشه؟

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد فاکتور به اسم خودت باشه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

بخر بفروش با پولش یع طلادیگه بافاکتور ب نام خودت بگیر.آره فاکتورمهمه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

فک نکنم که خیلی مهم باشه اسم کی تو فاکتور خریده ولی سعی کن به اسم خودت بگیری

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
اگه دست خودت باشه ماله خودته

اگه بدون اطلاع اون برم بخرم میتونه ادعایی بکنه این پول تزدیک دوسه ساله دست خودمه

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘