2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ما یه شرکت با همسرم سال ۹۲ تاسیس کردیم وبه ثبت رسوندیم یک سهم از شرکت را به نام پدرشوهرم زدیم چون روند قانونی داشت وسهامدار کم داشتیم خلاصه الان شرکت رو پا شده وبرند شده خیلی زحمت کشیدیم روزهایی برا ۵۰۰ تومن لنگ بودیم اما کمکمون نکردن بماند سوالم دقیق اینه

چه مدرکی از پدرشوهرم بگیریم چه متنی بنویسیم که فردا روز ادعا نشه روش کنن اومدیم پدرشوهرم فوت کرد اونوقت خانواده همسرم باور نمیکنن که ما بدون دریافت یک هزار تومن مجبور بودیم اینکارو کردیم 

بدون وکالت محضری وبا  صلح نامه یا توافق نامه چیزی میشه گرفت که فردا روز قانونی باشه ومحکمه قبول کنه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سلام ما یه شرکت با همسرم سال ۹۲ تاسیس کردیم وبه ثبت رسوندیم یک سهم از شرکت را به نام پدرشوهرم زدیم ...

ببخشید مشغول تنظیم لایحه هستم  در اسرع وقت جواب رو میذارم خدمتتون، فقط نوع شرکتی که ثبت کردین چیه؟؟