2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه سهامدار ها سه فرزندم هست وهمسرم  ویک سهم پدرشوهرم

درود، عرض پوزش  به خاطر تاخیر در پاسخ سؤالتون...... در این حالت ایشون میتونن یک صلح نامه در قالب صلح عمری با همسر شما تنظیم کنند که دراین صورت فقط تا زمان حیات نسبت به آن حق دارند بعد از آن  به همسر شما منتقل میشه..... ویک حالت دیگر هم این هست که بررسی شود اگه ارزش این سهم کمتر از یک سوم داراییشون باشه می تونند به نفع همسر شما وصیت کنند و نافذ هست و ورثه بعدا نمی تونند ادعایی داشته باشند.. سوالی بود درخدمتم 🙏

درود، عرض پوزش  به خاطر تاخیر در پاسخ سؤالتون...... در این حالت ایشون میتونن یک صلح نامه در قال ...

سلام من چند تا سوال در مورد بازار کار وکالت داشتم 

شما راضی هستید؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

به هر حال یه پیشینه ای داشته، حالا چه افسانه ای چه واقعیت

سلام عزیزم ختم حضرت حمزه امروز یادتون باشه تا یک ساعت قبل از اذان مغرب بخونید  سه تا تاپیک هست لطفا برا هم گروهیا دعا کن منم همینجور انشااله حاجت روا شی

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
بله 

سلام عزیزم ختم حضرت حمزه امروز یادتون باشه تا یک ساعت قبل از اذان مغرب بخونید  سه تا تاپیک هست لطفا برا هم گروهیا دعا کن منم همینجور انشااله حاجت روا شی

درود، عرض پوزش  به خاطر تاخیر در پاسخ سؤالتون...... در این حالت ایشون میتونن یک صلح نامه در قال ...

عزیزم ختم امروز یادت باشه یدونه یاسین باید بخونی هدیه به حمزه سعی کن قبل اذان مغری  امروز بخونی و همه بچه گروهم دعا کن منم همینجور انشالله حاجت روا بشی عزیزم 

عدد هفت در بسیاری از ادیان و آیین ها جنبه ی متافیزیکی مقدس گونه‌ای داره. هفتاد و هفت سال عمر کنی هم با اشاره به تقدس و شگوم و یمن خوش و نیک عدد هفت هست احتمالا. چرا که هفت ساله بشی بی معناست. هفتاد و هفت ساله بشی. 

حسین: ۱۹۷ سانتی متر قد، اعتماد به نفسی سر حد سقف آسمون‌؛ آرزوهای بزرگ، دستاوردهای ناچیز و کمالات اندک.

سلام عزیزم من یه سوال حقوقی دارم ممنون میشم پاسخ بدین.

ما یه باغ رو سال ۹۷ از یه اقایی خریدیم شوهرم پولشو داد کارای شهرداریشو کرد ولی تا اومد بره قولنامه بنویسه طرفو به جرم کلاه برداری میلیاردی انداختن زندان همه ی مدارک زمین سندش اینا دست ماست و اینکه شوهرم استعلام شهرداری رو بنام خودش اون موقع گرفته الان بعد ۵ سال شوهرم بفکر سند زدن افتاده با واسطه یه قولنامه تنظیم کردیم برده زندان از طرف امضا و اثر انگشت بگیره که باغ رو بما فروخته طرف کلا منکر شده گفته ک اصلا ما رو نمیشناسه الان ما باید چکار کنیم میتونیم شکایت کنیم باغو پس بگیریم؟

شاهدم برادرشوهرم بوده که فوت کرده😢

سلام عزیزم من یه سوال حقوقی دارم ممنون میشم پاسخ بدین. ما یه باغ رو سال ۹۷ از یه اقایی خریدیم شوهرم ...

سلام 

شما باید به استناد همین مدارکی که دستتون هست به انضمام رسید پولی که به حساب طرف واریز کردین  علیه ایشون دادخواست بدین، قطعا میشه نتیجه گرفت 

کدوم شهر هستین؟ 

سلام  شما باید به استناد همین مدارکی که دستتون هست به انضمام رسید پولی که به حساب طرف واریز کر ...

اخه رسید نگرفتیم ولی شوهرم پرینت حساب گرفته تو اون تاریخ پولو به شماره حساب طرف ریخته معلومه.

ما قزوین هستیم عزیزم.شما کدوم شهرید؟

اینکه طرف به جرم کلاه برداری زندانه میتونه به نفع ما باشه؟چون در واقع با این انکارش از ما هم کلاه برداری کرده.