2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 40 پست

اینم بگم کل اموال طرف توقیفه من جمله همین زمین.

ولی چون الان به پول خورده طرف داره این کارا رو میکنه احتمالا اگه بخواد بما بده هم دوباره پول میخواد چون بخاطر بدهی تو زندانه.

این باغ قبلا مال مادرشوهرم بوده فروخته به این یارو بعدا طرف پول لازم بوده فروخته به ما نصف قیمت

کل اسناد و قولنامه و کپی شناسنامه طرف دست ماست الان میگه مارو نمیشناسه😐

در واقع ما مدرکی دال بر خرید زمین از طرف نداریم بجز اون پرینت حساب که میتونه ادعا کنه ما بدهکار بودیم بهش و استعلامات شهرداری و اسناد زمین که دست ماست دیگه ما چیزی نداریم اینا مدارک محمکه پسندی هست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه رسید نگرفتیم ولی شوهرم پرینت حساب گرفته تو اون تاریخ پولو به شماره حساب طرف ریخته معلومه. ما قز ...

مشکلی نیست همون پرینت خوبه 

من شیرازم 

ولی شهرهای مختلف کار میکنم 

در واقع ما مدرکی دال بر خرید زمین از طرف نداریم بجز اون پرینت حساب که میتونه ادعا کنه ما بدهکار بودی ...

اور تاریخ معامله شما قبل از اون توقیفی بوده که شما مالک محسوب میشین 

در غیر این صورت می تونید فقط پول رو به نرخ روز دریافت کنید 

در واقع ما مدرکی دال بر خرید زمین از طرف نداریم بجز اون پرینت حساب که میتونه ادعا کنه ما بدهکار بودی ...

دیگه همه این ها قرائن و شواهدی هست دال بر معامله 

که باید به خوبی دفاع بشه 

دیگه همه این ها قرائن و شواهدی هست دال بر معامله  که باید به خوبی دفاع بشه

خیلی ممنون  نه وقت گذاشتین

حالا ما باید بریم دفتر خدمات قضایی چه طرح شکایتی بکنیم خودمون باید متنشو تنظیم کنیم یا بگیم اونجا مینویسن خودشون؟

خیلی ممنون  نه وقت گذاشتین حالا ما باید بریم دفتر خدمات قضایی چه طرح شکایتی بکنیم خودمون باید ...

خواهش میکنم 

پروندتون خیلی پیچیده هست 

پیشنههد میکنم وکیل بگیرید یا اینکه حضورا بریدمشاوره بگیرید که دادخواستش رو براتون تنظیم کنن 

ولی چون پرونده  ملکی خیلی پیچیدگی داره به نظرم حتما وکیل بگیرید 

چشم ممنون هزینه وکیل برای این پرونده حدودی میتونید بگید چنده حداقلش؟

خواهش میکنم  به صورت توافقیه 

ولی معمولا ده درصد هست که یه مبلغش پیش گرفته میشه مابقی هم آخر کار