2777
2789
عنوان

من و حالم

153 بازدید | 44 پست

توی ۲۱ سالگی عقد کردم ..الان ۲۸سالمه یه دختر چهارساله دارم..همسرم ۳سال ازم بزرگ هس..مدرکم لیسانس هس وقتی با همسرم ازدواج کردم فوق العاده پرشور بودم شاد بودم توی کلاس و پیش دوستام به آدمی که خوش حرف و بااستعداد هس شهرت داشتم توی دانشگاه کنفرانس رو جوری عالی اجرا میکردم که همه ازمن تعریف میکردن اما بعدازدواجم همسرم محدودم کرد مورد تحقیر وتمسخرم قرار داد تنهایی حق بیرون رفتن ندارم سالی یکباریا دوبار برای خرید لباس میرم بیرون اونم با مادرشوهرم..از موقع ازدواجم تا الان موهام رو رنگ نکردم اجازه نداده یعنی..من دارم آب میشم ..افسرده شدم 

خودش برعکس ..میگرده میچرخه به علایقش میرسه همیشه با دوستاش هس

خونه مون دوطبقه س من طبقه ی پایینم مادرشوهرم طبقه ی بالاس خواهرشوهرم همیشه اینجاست از صبح تاشب ..باهمسرش فقط میگن میخندن هرروز میرن بیرون همسرش براش ماشین خریده همیشه به خودش میرسه لباسایی که دوس داره میپوشه من غبطه میخورم وقتی میبینمش همسرم چرا من رو نمیفهمه چرا حس آدم آهنی رو دارم پیشش .

مگه برده گرفته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واقعا سخته منم با مادرشوهرم تو یک ساختمونیم شوهر منم اجازه نمیده تنهایی بیرون برم ولی هرموقع بگم خودش میبره و اخلاقی هم داره که اصلا تنهایی

جایی نمیره ا

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
همین الان بهش یه پیام بده ... همین متن بالا.... شاید نمیدونه داره چیکار میکنه

بهش میگم میگه اگه بخاطر من میخوای بپوشی یا رنگ کنی موهات رو نمیخوام ..نمیدونه بخاطر خودم  و روحیه ام ..افسرده شدم 

کاش این موضوع یکبار رو کنی به مادرشوهرت بگو به پدر و مادر خودت بگو تا بلکه نصیحتش کنن درست بشه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

حالا رنگ مو اینا زیاد مهم نیست ولی نباید تورو نادیده بگیره به فکر گردش خودش باشه

عزیزم اول از خودت شروع کن تو خونه ورزش کن آهنگ شاد بزار یه مدت فقط خودت رو ببین غذایی که خودت دوس داری بپز فقط خودت اولویت اول باش با شوهرت بداخلاقی نکن ولی خیلی هم نچسب بهش وقتی خودت رو پیدا کردی تمام چیزایی که این سالها اذیتت کرده کم کم بهش بگو با آرامش اگه درکت کرد و به حرفت گوش کرد که عالی میشه اگه نه یه راه جدید امتحان کن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن