2777
2789
عنوان

من و حالم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 44 پست
کاش این موضوع یکبار رو کنی به مادرشوهرت بگو به پدر و مادر خودت بگو تا بلکه نصیحتش کنن درست بشه

میدونن دیگه 

..اونا بامن خوبه اخلاقشون و خودشون به روز هستن ولی همسرم فقط حرف خودش هست..من با محدودیت میتونم کنار بیام اما با کم توجهی و تحقیر کردن نه.‌.

میدونن دیگه  ..اونا بامن خوبه اخلاقشون و خودشون به روز هستن ولی همسرم فقط حرف خودش هست..من با ...

درکت میکنم تو هم سعی کن واسه خودت زندگی کنی کارهایی که دوس داری تو خونه انجام بده باید روحیه ات رو شاد نگه داری ایشالله شوهرت هم بزودی پی به اشتباهاتش میبره 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول از خودت شروع کن تو خونه ورزش کن آهنگ شاد بزار یه مدت فقط خودت رو ببین غذایی که خودت دوس دا ...

من اصلا نمیچسبم به کسی ..چند ماه بود که فیلمهای آموزشی رو از یوتوب دنبال میکردم و تمرین میکردم حالم خوب بود چون رشته ام کامپیوترهس ..پشت کامپیوتر نشستن حالم رو خوب کرده بود..تا اینکه سر همین چیزها که اگه اونی که من میگم نباشی پرتت میکنم خونه ی بابات بحثمون شد من حالم خراب بود داد زدم صورتم رو چنگ گرفتم ..متاسفاته هنوز جاش نرفته دیگه از اون دعوا به بعد حالم بده 

خودتون با میل خودتون قبول کردین؟(مطمئن باشین نمیخوام بگم پس حقته)

آره چون مادرشوهرم رو دوس داشتم خیلی زن خوبی بود از کاری بودن پسرش و مومن بودنش تعریف کرد منم قبول کردم بعدها دیدم اخلاقش تند هس توی جمع تحقیرم میکنه زود عصبانی میشه و فحش میده جالب اینجاست که اگه از دست خواهرومادرش عصبانی شه بااوناهم همین برخورد رو میکنه