2777
2789
عنوان

کار تایپ در منزل کسی انجام داده؟؟

604 بازدید | 66 پست

میشه اگه میدونید توضیح بدید دربارش؟ قابل اطمینانه؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بله من انجام میدم

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر کرونا نشستم خونه گفتم یه کاری بکنم

رفتم برای کار تایپ

یه کار ۳۰۰۰ صفحه ای دادن برای ۴ روز دمار از روزگارم درومد

نوشتم دادم

بعدا نصف اونی که قرار بود بدن رو دادن

حالا یه جایی هست بدون هزینه ثبت نام عضوت میکنه فقط باید نمونه کار بفرسی براش

بله من انجام میدم

میشه یه کمی توضیح بدی؟؟ وقت گیره؟ به موقع حقوق رو پرداخت میکنن و اینکه خواستم ثبت نام کنم گفتن باید اول 39 تومن پرداخت کنید بخاطر این احساس کردم شاید قابل اطمینان نباشه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
چطوریه ؟؟

من برای شرکت یا جای خاصی انجام نمیم 

بیشتر برای دانشجوها و ..... انجام میدم 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
بخاطر کرونا نشستم خونه گفتم یه کاری بکنم رفتم برای کار تایپ یه کار ۳۰۰۰ صفحه ای دادن برای ۴ روز دم ...

ای وای پس اینجوری باشه که من وقت نمیکنم خیلی زیاده 3000تا صفحه 

بخاطر کرونا نشستم خونه گفتم یه کاری بکنم رفتم برای کار تایپ یه کار ۳۰۰۰ صفحه ای دادن برای ۴ روز دم ...

300 صفحه در اصل چقدر میشهقیمتش؟ که باونا نصف دادن

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
من انجام میدم

میشه توضیح بدی یه کمی دربارش؟ مرسی

میشه یه کمی توضیح بدی؟؟ وقت گیره؟ به موقع حقوق رو پرداخت میکنن و اینکه خواستم ثبت نام کنم گفتن باید ...

نه خیلی وقت گیر نیست من برای شرکت یا ارگان خاصی نیست 

بیشتر آزاده 

پایان نامه و مقاله و ..... انجام میدم 

از اونا که هزینه میگیرند تا حالا نرفتم

این زیادشه ۸۰ صفه اینام هستش خب

برای من تبلیغ اومده روزی 5 ساعت و اینکه خواستم ثبت نام کنم گفتن یه سایت رو معرفی میکنیم 39 تومن اول پرداخت میکنی منم گفتم نکنه از اونا باشن که کلاه سر مردم میذارن بخاطر اون شک کردم