میشه اگه میدونید توضیح بدید دربارش؟ قابل اطمینانه؟
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا گروهی چیزی نداره اونجا بفررستم؟ یا نمیشه تاپیک رو خصوصی کرد؟
تو خصوصی میشه فرستاد
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بله فقط نمیدونم کجا بدم؟ خوب بلدین دیگه؟ انگشت سریع میخواد تایپ مدیریت کانال و تبلیغ و طراحیم هست ...
بله من کارم اینه مقاله و پایان نامه نویسی انجام میدم
قبلا در جایی مشعغول کار بودم
اگه لطف کنید همینجا
#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______# #سلام بر زهرای شهیده# باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… بوی اشک مادرانه پر ز ناله کودکی با مادری پهلو شکسته میبرد او را به خانه کوچهها و تازیانه… گریههای کودکانه حملهی نامردِ پَستی وحشیانه تازیانه، تازیانه… پس چرا مادر ، چرا گم کرده راه آشیانه؟ باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… باز باران… دانه دانه حیدرانه بیصدا و مخفیانه آه از غسلِ شبانه زینبانه… لرزه افتاده به شانه پشت تابوتی روانه باز باران…
پس بی زحمت با من یه خصوصی بزنید بفرستم شماره رو بعد شما به کسایی که درخواست دارن بفرستین
باشه حتما
پایان نامه نویسی و این چیزام دارن خانم استارتر در خصوصی به شما میفرستن
واقعا ممنونم ازتون
خدا خیرتون بده
#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______# #سلام بر زهرای شهیده# باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… بوی اشک مادرانه پر ز ناله کودکی با مادری پهلو شکسته میبرد او را به خانه کوچهها و تازیانه… گریههای کودکانه حملهی نامردِ پَستی وحشیانه تازیانه، تازیانه… پس چرا مادر ، چرا گم کرده راه آشیانه؟ باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… باز باران… دانه دانه حیدرانه بیصدا و مخفیانه آه از غسلِ شبانه زینبانه… لرزه افتاده به شانه پشت تابوتی روانه باز باران…
پس بی زحمت با من یه خصوصی بزنید بفرستم شماره رو بعد شما به کسایی که درخواست دارن بفرستین
درخواست دوستیمو قبول کنید و از اونجا برام بفرستید مرسی