2777
2789
عنوان

کار تایپ در منزل کسی انجام داده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 66 پست
بله چشم کجا بگم؟ بله کار تایپ بقیه کارام میشه کرد باهاش البته من تو بخش تایپش بودم با گوشی سخته و ...

اگه لطف کنید همینجا بفرستید ممنون میشیم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا گروهی چیزی نداره اونجا بفررستم؟ یا نمیشه تاپیک رو خصوصی کرد؟

همینجا بفرستید بعد پاک کنید پیامتونو

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
اینجا گروهی چیزی نداره اونجا بفررستم؟ یا نمیشه تاپیک رو خصوصی کرد؟

تو خصوصی میشه فرستاد 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بله فقط نمیدونم کجا بدم؟ خوب بلدین دیگه؟ انگشت سریع میخواد تایپ مدیریت کانال و تبلیغ و طراحیم هست ...

بله من کارم اینه مقاله و پایان نامه نویسی انجام میدم 

قبلا در جایی مشعغول کار بودم 

اگه لطف کنید همینجا 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

اراد داک کار کردم تولید محتوا

ثبت نام رایگانه 

میشه یه کمی توضیح بدی؟؟ وقت گیره؟ به موقع حقوق رو پرداخت میکنن و اینکه خواستم ثبت نام کنم گفتن باید ...

منم تو برنامه دیوار دیدم گفتن باید ۳۹تومن بدین برا ثبت نام با اولین حقوق برگردونده میشه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸
پس بی زحمت با من یه خصوصی بزنید بفرستم شماره رو بعد شما به کسایی که درخواست دارن بفرستین

باشه حتما

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
پایان نامه نویسی و این چیزام دارن خانم استارتر در خصوصی به شما میفرستن

واقعا ممنونم ازتون 

خدا خیرتون بده 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
پس بی زحمت با من یه خصوصی بزنید بفرستم شماره رو بعد شما به کسایی که درخواست دارن بفرستین

درخواست دوستیمو قبول کنید و از اونجا برام بفرستید مرسی