2777
2789

همونیم که گفتم دیشب شوهرم بیرونم کرد از خونه تاپیک قبلمو بخونید توضیح دادم خیلی کار دیشبش به دلم اومد متنفر شدم ازش اما چونکه بچه دارم مجبورم بسازم و بسوزم با این بچه ننه دیشب خیلی دلم بحال دخترم سوخت وسط دعوای ما داشت گریه میکرد نه ماهشه فقط اما نمیتونم ترکش کنم دلم نمیاد نگید بچه رو میدن به تو چونکه این نمیده می‌دونه اون نقطه ضعفمه غرورم له شد وقتیکه بهم لگد میزد که پاشو. برو گمشو کسیکه بخاد فردا بره امروز بره بهتره و من نرفتم .... کجارو داشتم برم خونه پدر ناتنی ؟؟؟؟ بابای خودم واسم چیکار کرد که اون بکنه تو عقد خاستم جداشم گف سرتو میزنم ازش نمیگذرم که الان با یه بچه بخام مجبور به جدایی بشم دیشب از راه که اومد باهاش حرف نزدم گف قهری گفتم تا حالا چهار باره بخاطر مامانت و خونوادت از خونم بیرونم کردی دعوا راه انداختی امشب تازه فهمیدم تو آدمی هستی که بخاطر مامانت زن و بچتو زیرت میکنی تو وابسته به اونایی اونام به تو فقط منتظرم بچم از شیر بگیرم از آب و گل در بیاد میزارم میرم تو مال مامانت مامانتم مال تو اینجوری نمیشه  اما دلم نمیاد به دخترم نگاه که میکنم دلم میسوزه اون گناهی نداره،😔😔.... همیشه اون از پشت خونوادشه و بخاطرشون حتی کتکمم میرنه بی وجدان .نمی‌دونم چیکار کنم واقعا کجا برم شما اگه جای من بودید چیکار میکردید رفتارتون چطور بود باهاش ازین به بعد چی بگم بهش که غرورمم له نشه تو سن ۱۸سالگی باید با یک بچه این زندگی نکبتو تحمل کنم از ۱۳سالگی تحملش کردم خیلی اذیتم کرد هیچ خیری ندیدم از جوونیم الآنم که بچه..... داغونم ..

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

با عرض  معذرت  خواهی از همه بعضی مردا تستسترون خالی ان غیرت  و مردانگی  شرافت رفته تو قصه ها

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای. دلم ریش شد 

سنتو ک خوندم بیشتر ناراحت شدم... 

چقد بچه ای... الان وقت  شادیته 

ایشالله خدا همسرتو عاقل کنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

لعـــــــــــــــنت به همه مردای زورگــــــــو حیـــون صــــــــفت.....

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

اخه  😭😭😭دختر منم  گریه میکنه وقتی   اون پدر خر من میزنه  دخترم تازه یک سالشه شوهرم هر لحظه ممکنه من بزنه  تهدید میکنه منو    نمیتونم برم جدا بشم باید بسازم     چون کسی پشتم نیس   شوهرم هنش تعنه میزنه برام 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

باهاش سر سنگین باش کاراشو بکن غذاتو اماده کن ب خونه برس ولی باهاش سر سنگین باش ی مدت بگذره شاید ب خودش اومد ب خونوادشم محل نذار دلیلی نداره جون عاشق خانوادشه تو هم عاشقشون باشی

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین