2777
2789
عنوان

سلام چرا انقدر ما بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 116 پست
منم خیلی اشتباه کردم گفتم تلفنی با مادرشوهرم صحبت میکنم هر چند روز یکبار زنگ میزنیم به هم میپرسه واق ...

بگو فعلا تو شرایط کرونا پشیمون شدیم مادرجون میترسم فعلا اقدام نمیکنیم تا ایشاله مریضی بره...این سری اگه پرسید دیگه نمیپرسه اینجور بگی...

اسی رفتی دکتر 

ازمایش هورمونی داده؟

قرص لتروزول یا کلمفین اگه اشتباه نکنه اسم هاشو‌این ها رو خوردی؟

باید پیگیری کنی خوب

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خالم میخواست بیاد خونم دوستشم اورد به خدا منم بهترین پذیرایی و احترام رو به عنوان مهمان کردم از ...

اما نباید اسم کاربریتو بهش می دادی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بگو فعلا تو شرایط کرونا پشیمون شدیم مادرجون میترسم فعلا اقدام نمیکنیم تا ایشاله مریضی بره...این سری ...

نمیدونم شاید اینطوری فکر کنن مشکلی داریم برا همین اینو گفتیم اما میخوام بگم اگه باردار شدم حتما خودم بهتون خبر میدم که دیگه نپرسه

جاریم بعد 13 سال باردار شد 

شمام ناامید نباش و از خوشحالی بقیه حسادت نکن

شاید خدا امتحانت میکنه 

هرکسو یجور امتحان میکنه یکی با بی پولی یکی با بچه یکی مریضی 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
اما نباید اسم کاربریتو بهش می دادی

یه روز خونه دختر خالم بودم اونم اونجا بود 😑 اس ام اس اوند واسه گوشیم که نی نی سایت یکساله شدن کاربریمو تبریک گفت عینه فضولا گوشیم رو میز بود اس ام اسو دید گفت مگه تو نی نی سایتی گفتم اره گفت اسم کاربریت چیه دیگه مجبوری بهش گفتم...گفتن همانا و...فتنه کردناش همانا....به خدا یه چیزایی رو تو زندگیم راه انداخته و سوژه کرده خودش خنده دار!!! اونقت خودش رو شرایطشو وصف کنم برات نیاز به دستشویی پیدا میکنی انقدر خنده داره!

نمیدونم شاید اینطوری فکر کنن مشکلی داریم برا همین اینو گفتیم اما میخوام بگم اگه باردار شدم حتما خودم ...

ببین باردار شدن یه پروسه ایه که محرمانه اس بین خودت و شوهرت و تصمیم با خود شماست اصلا نباید اجازه بدی راجع به این قضیه کسی نظر بده...الان شما اینجور گفتی اون پیش خودش میگه اره دختره مشکل داره نازاست که نمیشه...در صورتی که من بارداری اولم بدون اینکه کوچکترین مشکلی داشته باشیم ۹ ماه طول کشید تا باردار بشم...ولی اینسری کاملا ناخواسته با جلوگیری شد😐 کلا نزار صحبتشو پیش بکشه.

منم به کسی نگفتم اینجاه عضوم حتی خواهرم😄😄

کار خوبی کردی

شوهر من بازار لوازم خونگی کار میکنه وضع مالیمونم بد نیست خداروشکر پدرشوهرمم وضعش توپه

شوهرراون کارگر کباب پزیه وضعشونم جالب نیست

اومده بود اینجا نوشته بود شوهرت خسیسه من گوشبم جی ۷ گوشی تو جی ۶

اونوقت نمیدونست که من خودم ایفون داشتم دیگه چون برنامه راحت نمیشد باهاش بگیری رفتم سامسونگ گرفتم اونموقع که اصلا اون نمیدونست گوشی چیه😐 بخاطر جی ۷ و جی ۶ شوهر من خسیسه🤣🤣