2777
2789
عنوان

سلام چرا انقدر ما بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 116 پست
تکش کن بخندیم

نه بابا از اون عفریته هاست...

با دختر خالمم دوسته دختر خالمم وووووراج میره تاپیکامو میزاره کف دستش اونم تو کل فامیل پخش میکنه نمیخوام کسی بفهمه باردارم🤣🤣🤣 من کاربریمو عوض کردم دیگه منو نمیشناسه خداروشکر.

ولی انقدر با دختر خالم راحت و باز هستن رفته عکس چیز شوهرشو گرفته نشون دخترخالم داده...🙄🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اما بهتره بد کسی رو نخوایم الان من تو فامیلمون قصد بارداری داشتم اما سه نفر زودتر ازمن باردا ...

واقعا به خاطر قلب مهربونت تبریک میگم بهت منم همینجوریم بخدا...

مطمئن باش خدا تو بهترین زمان ممکن بهت بچه میده‌.‌بچه سالم و خوشگل که سرشار از خوشی میکنه زندگیتونو چون خودت انرژی مثبت به همه میدی

کار خوبی میکنین من فامیل شوهرم میدونن همش میگن نشدی

اره من حتی به مادرشوهر پدرشوهرمم نگفتم گذاشتم مطمئن شم شاید عید بگم بهشون اونموقع میشه ۵ ماهم...اونام دهن لقن بفهمن کل فامیلشون پخش میکنن خوشم نمیاد کسی بدونه فعلا ...

میترسم شر بشه دوباره به خدا از اون آپاچی هاست یه ادم فضول به تمام معنا...یعنی خیلی بی حیا...

دوست دختر خالته چرا باهاش رفت امدکردی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
دوست دختر خالته چرا باهاش رفت امدکردی

دختر خالم میخواست بیاد خونم دوستشم اورد به خدا منم بهترین پذیرایی و احترام رو به عنوان مهمان کردم ازش...با روی باز پذیرفتم گفتم حالا اشکال نداره بیاد مگه چی میشه...اومد فتنه کرد کاریم کرد دختر خالم قهر کرد باهام سر هیچ و پوچ😐😐😐که البته به درککک