2777
2789
عنوان

سلام چرا انقدر ما بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 116 پست
کار خوبی کردی شوهر من بازار لوازم خونگی کار میکنه وضع مالیمونم بد نیست خداروشکر پدرشوهرمم وضعش توپه ...

😅😅😄😄چندسالشه خیلی دوست داشتم تاپیک ها شو ببینم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😄😄چندسالشه خیلی دوست داشتم تاپیک ها شو ببینم

من پالتو خریده بودم سریع به دخترخالم گفته بود این پالتوش بدرد نمیخوره من میخوام برم پالتو طرح پلنگی بخرم گرونه😄😄 من پالتوم از این اسپرتا هست دخترونه رنگ ابی کله غازی...

من پالتو خریده بودم سریع به دخترخالم گفته بود این پالتوش بدرد نمیخوره من میخوام برم پالتو طرح پلنگی ...

شاید ناراحتی به دل داره که اینجوری میگه

شاید ناراحتی به دل داره که اینجوری میگه

عقده ای هست.

کسی که عقده نداشته باشه این چیزا براش پر رنگ نیست نمیگه من بهترین چیزو دارم....تو فلان چیزو خریدی من بهترشو میخرم اینا همش به خاطر کمبود...کسی که عقده ای نباشه دعوا و فتنه درست نمیکنه به خود دخترخالم گفته بود من شوهر دارم تو نداری....یعنی دختر خاله من اگه میخواست شوهری مثل شوهر اون کنه تا حالا ۱۰۰۰۰۰۰ بار شوهر کرده بود! از این دختراست که ۱۵ سالگی شوهر کردنو افتخار میدونه حالا هر چقدرم شوهره و زندگیش سگی باشه!

عقده ای هست. کسی که عقده نداشته باشه این چیزا براش پر رنگ نیست نمیگه من بهترین چیزو دارم....تو فلان ...

دخترخالت چطور باهاش کات نکرد

دخترخالت چطور باهاش کات نکرد

نه دختر خالمم ساده اس یکمی اون یکاری کرد قشنگ قضیه رو برگردوند دخترخالم با من قهر کرد🤣🤣🤣😂😂😂دیگه خبری ندارم ازشون تا چند وقت پیش که تو همین نی نی سایت اتفاقی دیدم کاربریشو و بهش گفتم چرا جاسوسی منو کردی نوشت خوب کردم حرفا و درد و دلاتو رفتم به دخترخالت گفتم تو فامیلتون پخش کردم...یه تاپیک جنجالی زدم بقیه کاربرا هم زحمت ریدن بهشو کشیدن😅 دیگه خبری از دختر خالمم ندارم چون اعصابم خورد شده بود حسابی 

نه دختر خالمم ساده اس یکمی اون یکاری کرد قشنگ قضیه رو برگردوند دخترخالم با من قهر کرد🤣🤣🤣😂😂😂دیگ ...

راستی یه تاپیک باید چقد جلو بره که پر بازدید شه؟

راستی یه تاپیک باید چقد جلو بره که پر بازدید شه؟

والا واسه من تا صفحه ۷۰ رفت

ولی خوب چند بار دیگه ام که با کاربریای دیگه که الان همه ترکیدن پربازدید شدم هر چی بیشتر بازدید بشه احتمالش هست مثلا اولش به ۴۰۰۰ هزار بازدید برسه میشه