الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پالتو خریده بودم سریع به دخترخالم گفته بود این پالتوش بدرد نمیخوره من میخوام برم پالتو طرح پلنگی بخرم گرونه😄😄 من پالتوم از این اسپرتا هست دخترونه رنگ ابی کله غازی...
کسی که عقده نداشته باشه این چیزا براش پر رنگ نیست نمیگه من بهترین چیزو دارم....تو فلان چیزو خریدی من بهترشو میخرم اینا همش به خاطر کمبود...کسی که عقده ای نباشه دعوا و فتنه درست نمیکنه به خود دخترخالم گفته بود من شوهر دارم تو نداری....یعنی دختر خاله من اگه میخواست شوهری مثل شوهر اون کنه تا حالا ۱۰۰۰۰۰۰ بار شوهر کرده بود! از این دختراست که ۱۵ سالگی شوهر کردنو افتخار میدونه حالا هر چقدرم شوهره و زندگیش سگی باشه!
نه دختر خالمم ساده اس یکمی اون یکاری کرد قشنگ قضیه رو برگردوند دخترخالم با من قهر کرد🤣🤣🤣😂😂😂دیگه خبری ندارم ازشون تا چند وقت پیش که تو همین نی نی سایت اتفاقی دیدم کاربریشو و بهش گفتم چرا جاسوسی منو کردی نوشت خوب کردم حرفا و درد و دلاتو رفتم به دخترخالت گفتم تو فامیلتون پخش کردم...یه تاپیک جنجالی زدم بقیه کاربرا هم زحمت ریدن بهشو کشیدن😅 دیگه خبری از دختر خالمم ندارم چون اعصابم خورد شده بود حسابی