2777
2789

دوست پسرم یک ساله منو از همه مخفی کرده حالا بنگاه باز کرده چون داداشاش و دوستاش زیاد میان بنگاه بخاطر اون دیگه بهم پیام نمیده و زنگ هم میزنه فوری قطع میکنه چه کار کنم اعصابم خرد شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سوال میکنم دوس پسر داشتن حس خوبیه  حس گناه نداری یا عزاب  وجدان    یا خیانت ب خونواده

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
ببخشید سوال میکنم دوس پسر داشتن حس خوبیه  حس گناه نداری یا عزاب  وجدان    یا خیا ...

من هیچ وقت نمیخاستم دوس پسر داشته باشم اولش گفت قصدم ازدواجه بعد وابسته شدن گفت نمیخام ازدواج کنم الانم بزرگترین مشکلم اینه که چجوری ازش جدا شم

میاد یه کلمه پیام میده میره بعد 6 ساعت میاد امشب اعتراض کردم بازم وسط حرف زدن نصفه گذاشت رفت خابید

زندگی ش براش مهم تره......تو هم در کنار زندگی ش می خواد....

تو هم در حد خودش باش....نه بیشتر نه کمتر....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
زندگی ش براش مهم تره......تو هم در کنار زندگی ش می خواد.... تو هم در حد خودش باش....نه بیشتر نه کمت ...

بزرگترین ایراد من اینه میترسم بی محلی کنم ازم سرد شه و منو دوست نداشته باشه

اهان ولی من  غرورم نمیزارا ب دوس  داشتن    هر کسی اخلاق خودش داره ب من چه

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر