2777
2789
عنوان

خیلی مهمه توروخدااا بیاینن خانماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 110 پست
باورم نمیشه اینقدر ترسویی عزیییییزمممم اصن خودارضاییم داشتی داشتی چرا اینقدر جدا جدا نوشتی مگه چیه& ...

😔 بلاخره درست نیست و خواستم تاپیکم حذف نشه و بفهمم مشکلم چیه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔 بلاخره درست نیست و خواستم تاپیکم حذف نشه و بفهمم مشکلم چیه . 

عزیز دلم اصن نترس من  الان تو خونمون ماهواره داریم داداشم کلاس سومه خواهرمم پنج سالشه هردوتاشون هر چی مامانم میبینه رو میبینن اینبخاطر اینه که تو اصن عادت نداشتی دوباره هم میخوای ببینی ببین اصلا مشکلی نیستش که مشکل از اونجایی شروع میشه که 17 سالته ولی این چیزا رو نمیدونی نمیدونی این طبیعیه و خود ارضایی نمیدونی چیه و از گفتن کلمه س.ک.س و خود ارضایی و رابطه بلند و بدون هراس میترسیم و این چیزا برامون چیز عادی نیست

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
در این حدم خوب نیس ولی

چیز هایی رو که باید میدونم یا حداقل خودمو میزنم به اون راه . هر وقت خواستم شوهر کنم میرم راجب زندگی مشترک میخونم هر وقت خواستم بچه دارشم میرم راجبش میخونم هر وقت زایما اونم میرم میخونم . هر چیزی به وقتش☺

عزیز دلم اصن نترس من  الان تو خونمون ماهواره داریم داداشم کلاس سومه خواهرمم پنج سالشه هردوتاشون ...

دقیقا منم همینو میگم :/

۱۷ سالشه نمیدونه تحریک شدن چیه؟ خب بعدن چجوری شوهر میکنه ، یا تو جامعه ممکنه گولش بزنن

دقیقا منم همینو میگم :/ ۱۷ سالشه نمیدونه تحریک شدن چیه؟ خب بعدن چجوری شوهر میکنه ، یا تو جامعه ممکن ...

بابا بیخیال این از مملکتمونه که فکر میکنن این چیزا رو جوونا بدونن چیییییی میشه

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
دقیقا منم همینو میگم :/ ۱۷ سالشه نمیدونه تحریک شدن چیه؟ خب بعدن چجوری شوهر میکنه ، یا تو جامعه ممکن ...

پیام بالامو بخونید . ببینید من فعلا دختر پورم و دختر خونم و فعلا در حال درس خوندنم سعی میکنم فکر رو فقط بهش بدن🙂

چیز هایی رو که باید میدونم یا حداقل خودمو میزنم به اون راه . هر وقت خواستم شوهر کنم میرم راجب زندگی ...

باورم نمیشه یعنی فک کن تا سی سالگی شوهر نکردی نمیخوای بدونی بچه ها چجوری ب وجود میان

اشتباااه محضه

تازه الان احساس میکنی خیلی ادم خوبی هم هستی واقعا ؟

خدا رو شکر اینم از ایران...///

بابا بیخیال این از مملکتمونه که فکر میکنن این چیزا رو جوونا بدونن چیییییی میشه

ناگفته نماند خیلی چیزا میدونم اما سعی میکنم فراموش بشن البته خداییش اینو نمیدونستم و چون بکنفر تاپیو زده بود از خود ارضایی و تحریک  پردم پاره شده ترسیدم 

باورم نمیشه یعنی فک کن تا سی سالگی شوهر نکردی نمیخوای بدونی بچه ها چجوری ب وجود میان اشتباااه محضه ...

خداروشکر اطلاعاتم کامله😂 ولی خودمو میزنم به اون راه