2777
2789
عنوان

خیلی مهمه توروخدااا بیاینن خانماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این خودارضایی نیست فقط تحریک شدی همین.....خودار ضایی رو هم دکترها نمیتونن بفهمن.نگرا ن نباش

ممنونم واقعا چون من اصلا دنبال این چیزا نیستم و اتفاقی دیدم و الان ۲ ماهه از استرس دارم دیوونه میشم

این حالت شمارو بهش میگن تحریک شدن ن خود ارضایی؛ دکترم بری علم غیب نداره ک اینو بهت بگ ؛ اونا فقط پاره شدن بکارتو اطلاع میدن ک چون شما هم چیزی وارد بدنت نکردی ؛ پردت سالمه 

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)
ممنونم واقعا چون من اصلا دنبال این چیزا نیستم و اتفاقی دیدم و الان ۲ ماهه از استرس دارم دیوونه میشم

نه الکی استرس نکشید استرس نظم پریودرو بهم میزنه...دکترها هیچوقت نمییفهمن این چیزارو 

گرفتم ایمیلمو امن کردم که دیگه از این اگهی ها نده😔

کار خوبی کردی. دیگه بهش فکر نکن اینطوری ذهنت درگیر میشه و جلوی درس خوندنت رو میگیره. تو این سن بهترین کار ساختن آینده ات هست بتونی بهترین رشته رو قبول بشی. انشالله به همسر عالی هم نصیبت میشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
خخخ تو چقد چشم و گوش بسته ای ،مطمعنی ۱۷ ساله ای ؟ خخخخخخخ

اخه من پور مادر خیلی از بچگی مواظب بودن و تقریبا جوری جوابمو ندادن که بزرگ میشی میفهمی مثلا یا گفتن نمیدونم برو از فلانی بپرس یا اینکه مثلا سرچ میکنم بهت میگم و بعد یادم میرفته و بعدش که خودم تو مدرسه فهمیدم .،فهمیدم که آبنده خراب کنه فهمیدنش و حتی توی تاپیکایی که عنوانش سوهر . رابطه . متاهل . و... باشه نمیرم . البته بکی دوبار شیطنتم گل کرد رفتم

باورم نمیشه اینقدر ترسویی عزیییییزمممم

اصن خودارضاییم داشتی داشتی چرا اینقدر جدا جدا نوشتی مگه چیه 

راحت به زبون بیار و نترس اون چیزی که در آدمه در عالمه

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی