ببینید من بک دختر ۱۷ سالم هیچی از خود ا ر ض ا ی نمیدونم . من دو بار یا یه پار غیر عمدی فیلم مستهجن دیدم حالت آگهی بود و حالیم نمیشد چیه و اونجام داغ میشد و خیس . آیا خود ا ر ض ا ی بوده . چون مامانم یکی دو بار خواسته ببرتم دکتر به خاطر اینکه ببینه پریودم و اینا درسته یا کلا معاینه کنه آیا دکتر میتونه بفهمه همچین اتفاقی واسم افتاده قطعا فکر میکنم چیز بدی بوده و وایه دختر عیبه نمیخوام کسی بفهمه لطفااا جواب بدید
این حالت شمارو بهش میگن تحریک شدن ن خود ارضایی؛ دکترم بری علم غیب نداره ک اینو بهت بگ ؛ اونا فقط پاره شدن بکارتو اطلاع میدن ک چون شما هم چیزی وارد بدنت نکردی ؛ پردت سالمه
گرفتم ایمیلمو امن کردم که دیگه از این اگهی ها نده😔
کار خوبی کردی. دیگه بهش فکر نکن اینطوری ذهنت درگیر میشه و جلوی درس خوندنت رو میگیره. تو این سن بهترین کار ساختن آینده ات هست بتونی بهترین رشته رو قبول بشی. انشالله به همسر عالی هم نصیبت میشه
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
خخخ تو چقد چشم و گوش بسته ای ،مطمعنی ۱۷ ساله ای ؟ خخخخخخخ
اخه من پور مادر خیلی از بچگی مواظب بودن و تقریبا جوری جوابمو ندادن که بزرگ میشی میفهمی مثلا یا گفتن نمیدونم برو از فلانی بپرس یا اینکه مثلا سرچ میکنم بهت میگم و بعد یادم میرفته و بعدش که خودم تو مدرسه فهمیدم .،فهمیدم که آبنده خراب کنه فهمیدنش و حتی توی تاپیکایی که عنوانش سوهر . رابطه . متاهل . و... باشه نمیرم . البته بکی دوبار شیطنتم گل کرد رفتم
اصن خودارضاییم داشتی داشتی چرا اینقدر جدا جدا نوشتی مگه چیه
راحت به زبون بیار و نترس اون چیزی که در آدمه در عالمه
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی