2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 57 پست
مشاور تلفنی هم هستا  خوابت کم شده؟ خوراکت چی اضافه یا کاهش وزن شدید نداشتی؟

کاهش وزن اره مشاوره تلفنی هم انجام دادم میگه باید حضوری بری خواب کمبود نداشتم بیشتر شده صبح وظهر وشب وهمش میخوابم که فکر نکنم

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
اره خیلی دلم میخواد تا ابد بخوابم هیچوقت بیدارنشم

من امروز فکر میکردم کاش تهران بودم میرفتم کمک داوطلبانه واسه کرونا و حتی داوطلب واکسن میشدم 

من که به درد نمی خورم حداقل کمکی کرده باشم این عمر مزخرف به دردی بخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز فکر میکردم کاش تهران بودم میرفتم کمک داوطلبانه واسه کرونا و حتی داوطلب واکسن میشدم  م ...

کاش کرونا بگیرم میرم بازار به همه جا دست میزنم که کرونا بگیرم از شانس بدم کرونا هم نمیگیرم😞

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
کاهش وزن اره مشاوره تلفنی هم انجام دادم میگه باید حضوری بری خواب کمبود نداشتم بیشتر شده صبح وظهر وشب ...

اضطراب یا پرخاشگری چی 

ببخشیدا چون خودم افسردگی دارم میخوام دقیق مطمن بشم افسرده ای 

چون ممکنه فقط ناراحت باشی 

اضطراب یا پرخاشگری چی  ببخشیدا چون خودم افسردگی دارم میخوام دقیق مطمن بشم افسرده ای  چون ...

اضطراب ندارم ولی پرخاشگری چرا دارم

من از همه لحاظ داغونم دیروز خواستم خودکشی کنم که پول قرصص نداشتم 😞😑

از خودکشی همیشه ترسیدم . همیشه . از اینکه تموم نمیشه و اوضاع بدتر میشه از اینکه احتمال به نتیجه نرسیدن خودکشی زیاد هست خیلی میترسم 

بچه ها از همين الان تصميم بگيرين خوب باشين مگه چقدر قراره تو اين دنيا باشيم هركي دلتون شكوند فقط بسپارين بخدا و ديگه هيچ حرفي براتون مهم نباشه پاشين يا علي بگين حس كنيد يه قدرت زياد اومده تو بدنتون به خودتون بگيد هيچكسو هيچ چيز نميتونه ناراحتم كنه يه دوش بگيريدو احساس كنيد دوباره به دنيا اومديد لطفا خوشحال باشيد و خداروبه خاطر داشته ها و نداشته هاتون شكر كنيد🌹

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
از خودکشی همیشه ترسیدم . همیشه . از اینکه تموم نمیشه و اوضاع بدتر میشه از اینکه احتمال به نتیجه نرسی ...

دقیقا همین ۴هفته پیش خودکشی کردم یعنی هیچیم نشد که هیچ دیرترازهمیشه خوابیدم بعد ۳ساعت بیدارشدم انقده نفرین کردم خودمو 😞

اضطراب ندارم ولی پرخاشگری چرا دارم

اگه چند تا راهکار بهت بگم انجام میدی؟ من میفهمم چقدر سخته حرکت و انجام کارهای مختلف ولی قول میدم حالت بهتر میشه اگه ی ماه این کار هارو انجام بدی 

اگه چند تا راهکار بهت بگم انجام میدی؟ من میفهمم چقدر سخته حرکت و انجام کارهای مختلف ولی قول میدم حال ...

چی ؟

میبینم بعضی وقتا ولی حتی احساسی هاش هم دیگه بهم حسی نمیده حرف های عاشقانه برام حال بهم زن شده هیچ حس ...

نمیدونم سخته خوب اینطوری هم..منم یک مدت افسرده بودم 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
عزیزم اینجوری نگگووووو

عزیزم . گفتن و نگفتنم تغییری در اصل ماجرا نداره .

بودن  و نبودن من واسه کسی مهم نیست . تا زمانی که سر پا هستم که خودم رو پیش میبرم و زندگی میکنم که هیچ جز اون و تو این وضعیت خراب کاش به دردی میخوردم 

نمیدونم سخته خوب اینطوری هم..منم یک مدت افسرده بودم 

فقط کاشکی بمیرم این همه دارن کرونا میگیرن چرا من نمیگیرم 😞😑😑😑

کاش کرونا بگیرم میرم بازار به همه جا دست میزنم که کرونا بگیرم از شانس بدم کرونا هم نمیگیرم😞

چرا فكر ميكني اگه خدايي نكرده بميري چيزي عوض ميشه؟

به خانوادت فكر نميكني؟

يكم محكم باشين تا كي ميخواين بذارين ادماي اطرافتون باعث غم و ناراحتيتون بشن نذاريد كسي روتون تاثير منفي بذاره به همه چيز بخندين حتي غصه هاتون مطمئن باشيد خدا ميبينتتون نگاه خدارو حس كنيد🌸🌸🌸

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻