2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 57 پست

چقدر گناهداریم بخداااا

هیچی بدتر از مریضی روحی نیست منم ۴ماه اخیر شب و روز بخاطر یه مساله که درمورد گذشتم بود گریه میکردم حوصله شوهروبچهامم نداشتم الان حدود بیست روزه کمی بهترم گریه نمیکنم ولی فکرش ولم نمیکنه

چقدر گناهداریم بخداااا هیچی بدتر از مریضی روحی نیست منم ۴ماه اخیر شب و روز بخاطر یه مساله که درمورد ...

من گذشته وحال همه اش باهم دارم داغون میشم احساس میکنم هیچکس وهیجا نمیتونه خوشحالم کنه حتی اونور دنیا هم همینم همه بهم میگن منزوی😞

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گذشته وحال همه اش باهم دارم داغون میشم احساس میکنم هیچکس وهیجا نمیتونه خوشحالم کنه حتی اونور دنیا ...

من نه دیگه گذشته واسم مهم هست نه انگیزه ای به آینده دارم نه فکری برای امروز . انگاری نیستم . یک موجود بی فایده و بی مصرف 

دلم بدجور گرفته 

اسم قرصت چیه؟من بخورم این روزا خیلی کم خوابم فکرم داغونه خواب به چشمم نمیاد

امضات👌

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
پرنده خونگی داریم حوصله ندارم فقط میخوام بخوابم بیدارنشم هروقت بیدار میشم زمین وزمانو فش میدم که چرا ...

چه بد هست.

فیلم هم شاید خوب  باشه

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
من نه دیگه گذشته واسم مهم هست نه انگیزه ای به آینده دارم نه فکری برای امروز . انگاری نیستم . یک موجو ...

درکت میکنم 😞منم همینم شدم مرده متحرک 

چه بد هست. فیلم هم شاید خوب  باشه

میبینم بعضی وقتا ولی حتی احساسی هاش هم دیگه بهم حسی نمیده حرف های عاشقانه برام حال بهم زن شده هیچ حسی ندارم خنثی شدم 

اوا ببخشید عزیزم  چرا مشاور دوست نداری بری گلم؟  ناراحت شدی ازم؟ ببخشید

کسی نیس منو ببره بگم افسرده شدم منو ببرین مشاور؟؟میزنن خودشون داغون تر میکنن روح وروانمو 

واقعا خواب آدمو میبره توی دنیای بیخبری خیلی خوبه

اره خیلی دلم میخواد تا ابد بخوابم هیچوقت بیدارنشم

کسی نیس منو ببره بگم افسرده شدم منو ببرین مشاور؟؟میزنن خودشون داغون تر میکنن روح وروانمو 

مشاور تلفنی هم هستا 

خوابت کم شده؟ خوراکت چی

اضافه یا کاهش وزن شدید نداشتی؟ 

درکت میکنم 😞منم همینم شدم مرده متحرک 

من بعد از یک دوره طولانی افسردگی  یک دوره سه چهار ساله خوب بودم 

عالی بودم 

یادم نمیومد چطور اونقدر افسرده بودم

طولانی مشاور رفتم و کلی حرف زدم و یک داروی خیلی سبک هم به توصیه روانپزشک و بعد از کلی تحقیق گرفتم 

خیلی خوب بودم 

چهار سال اصلا نفهمیدم 

ولی چند هفته ای هست که حالم خوش نیست دوباره و حتی الان وحشتناکم 

با اینکه همچنان اون قرص رو می خورم 

میدونی از نا امیدی میاد و از تنهایی و بی تحرکی 

کرونا نابود کرده زندگی و روحیه من رو 

وسواس هم هستم که تو افسردگی شدید میشه