2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

245 بازدید | 57 پست

بچه ها واسه افسردگی چی خوبه کسی که نتونه بره‌پیش مشاور ؟

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

دید تو عوض کن همه چی به اون بستگی داره موسیقی شاد کارایی که دوست داری بکن خرید کن

I walk through the valley of the shadow of death and I fear no evil couse I'm blind to it all and my mind my gun they comfort me because I know I'll kill my enemies when they come...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور تلفنی

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

فقط خودتی که میتونی به خودت.کمک کنی

منم دچارشم خیلی شدید نیست اما افسردگی دارم

دارم سعی.میکنم خوب بشم اگه خدا بخواد

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
بستگی داره خب  افسردگی‌ شدید حتما باید بره دکتر  علائمش چیه ؟

سیر شدن از زندگی ناراحتی دونستن مقصر همه ی زمین وزمان تنفر ازخود متنفر از همه خانواده

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

یک پرنده خانگی بگیر تاثیر داره 

آشپزی هم عالیه برای فرار از فکر و خیال

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

فقط خودت بايد به خودت كمك كني يه اراده ميخواد و ايمان به خدا كه همه چي درست ميشه🙏🏻

ولي در كل اسطوخودوس دم كن هرشب بخور خيلي ارومت ميكنه،

انرژي منفي رو از خودت دور كن و حرف هيچكس برات مهم نباشه سعي كن با ىارايي كه دوست داري خودتو سرگرم كني كه كمتر فكر كني

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یک پرنده خانگی بگیر تاثیر داره  آشپزی هم عالیه برای فرار از فکر و خیال

پرنده خونگی داریم حوصله ندارم فقط میخوام بخوابم بیدارنشم هروقت بیدار میشم زمین وزمانو فش میدم که چرا نمردم😅

خب عزیزم اینو با لگد ببر دکتر ممکنه دور از جون خودکشی کنه ها 

خودمم😞