2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی بدون درد داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25736 بازدید | 242 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم همه يه روز درد ندارن گاهى بيشتر هم ميشه دختر دايى من دو روز و نصفى درد كشيد نزاييد بردنش سز ...

منم دوروز درد کشیدم چون کیسه ابم پاره شدبردن سز کردن ،درد طبیعی یطرف درد بعدسزارین یطرف

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

به نظر من سزارین به غیر از اجباری بودن اشتباه محضه دلایل زیادی هم براش دارم لطفا اگه مخالفین ریپلای ...

میشه بگین؟ بچه ندارم ولی میخام بدونم تجربه کسب کنم

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
تحريك دهانه رحم دكترت انجام نداد واست؟؟

یه معاینه ساده انجام داد خیلی سریع دردم نداشت خیلی هم داخل نکرد

درد داره؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
بعدش شکمتون شل نشد؟درده بعدش زیاده؟

من شکمم عین روز اول شد، قبلش شکمم تقریبا بزرگ و سفت بود الانم همونجوره، شل نشد اصلا، سایز شکمم مثل قبل از بارداریه

مامانِ لیانا
اره تحريك دهانه رحم درد داره با دوتا انگشت ميبره داخل و شروع ميكنه تحريك كردن

وای من از معاینه میترسم 

توزایمان احتمالا سکته کنم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
میشه ضررشو بگی چیه ؟ من حامله ام واز طبیعی میترسم

ببخشید که من جواب میدم، اما من جاریم چند سال پیش سزارین شده، میگه جای بخیه هام هرچند وقت یکبار تیر می‌کشه... این یکی از عوارضشه که بعد مدتها بعد زایمان ممکنه درد داشته باشی، البته خیلی ها هم هستن که میگن با وجود بخیه در شکم خیلی راحت بعد زایمان همه ی کارهاشون رو خودشون میکنند. کلا بخیه خوردن با سزارین یا طبیعی، هر کدوم سختی های خاص خودش رو داره...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *