2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی بدون درد داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25721 بازدید | 242 پست
گفتن برو تا41هفته صبر کن😭

منم یکم دیر دردهام شروع شد...

برای اطمینان برو نوار قلب جنین ازت بگیرن یه موقع مشکلی برای بچت پیش نیاد زحمت نه ماهت هدر بره...

رابطه بدون جلوگیری هم برای تحریک دهانه رحم خوبه، اسفند دود کردن و بوی سیر داغ اینا هم شنیدم باعث زایمان زودرس میشه، اما گزینه ۱ رو خودم امتحان کردم، جواب داده😉

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکم دیر دردهام شروع شد... برای اطمینان برو نوار قلب جنین ازت بگیرن یه موقع مشکلی برای بچت پیش ن ...

پس چرا من  چندروز پشت سرهم انجام دادم شروع نشد😢😢

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
ن باز نشد ک نشد اصلا دهانه رحمم هیچ واکنشی نداره دیگ خسته شدم سزارین هم فقط خصوصی ها انجام میدن هز ...

منم ۴۰هفته تموم شد هیچ دردی نداشتم رفتم بیمارستان گفتم حرکات بچم کم شده دیگه بستریم کردن با سرم فشار نه امپول فشار غروب زدن ۱۱ شب کیسه ابم ترکید ۱۱ و نیم دردام شروع شد وحشتناک با سرم فشار خیلی سخته تا ۱۰صبح۶سانت باز شده بود دیگه تا ۱۲ بیچارم کردن تا دهانه رحمم باز شد ۱۲تا۳زور زدم تا بچم بدنیا اومد بیچاره شدم تا یه ماه فقط بدنم میلرزید رابطه داشته باشه پیاده روی پاهاتو اندازه عرض شانه باز کن خودتو تکن بده خیلی خوبه بچه میاد پایین

خدایا حکمتت رو شکر🙏
خب خودت میگی نزایید😁کسی که بتونه طبیعی زایمان کنه معمولا کمتر از یک روز درد میکشه ایشون بدنش توانا ...

اهان از اون بابت اره واقعا نزاييد وقتى تو بيمارستان ديدمش طفلى انگار از تيمارستان فرار كرده بود از بس درد كشيده بود موهاش تو هم و به هوا بودن زير چشماش سياه و پوستش بشدت زرد لباش سفيد و پوست انداخته😂

اهان از اون بابت اره واقعا نزاييد وقتى تو بيمارستان ديدمش طفلى انگار از تيمارستان فرار كرده بود از ب ...

طفلی چقدر اذیت شده🥺

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من اپيدورال نكردم اما زايمانم بدون درد بود كل دردي كه كشيدم ٣٠ مين بود

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
من فک کردم بی حسیه یعنی امپول زدی دیگه  ببخشید نمیخاد زور بزنیم؟من زایمانهام خیلی درد کشیدم

بی حسی نیست مثل مسکن میمونه درد کم میکنه

زور اخرم ربطی نداره باید زور بزنی ک بچه بیاد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
به نظر من سزارین به غیر از اجباری بودن اشتباه محضه دلایل زیادی هم براش دارم لطفا اگه مخالفین ریپلای ...

میشه ضررشو بگی چیه ؟ من حامله ام واز طبیعی میترسم

گناه من سادگی بود .
پس چرا من  چندروز پشت سرهم انجام دادم شروع نشد😢😢

منم یک ماه آخر انجام میدادم، آخرین بارش هم شد دو ساعت قبل شروع درد زایمان...

بچه هم باید آماده باشه، با این کار فقط دهانه رحم تحریک میشه... نگران نباش

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
طفلی چقدر اذیت شده🥺

اره ميگفت پاهام ميلرزه ديگه نميتونم راه برم دعا كنيد من بميرم دعا كنيد مرگم برسه ديگه طاقت ندارم😰نا نداشت درست صحبت كنه ولى رفت اتاق عمل اومد بعدش اصلا درد بخيه نداشت فقط درد شديد لگنى داشت كه دكترش گفت انگار زايمان طبيعى كرده خيلى بهش فشار اومده