2777
2789

اولا بگین کدومو دارین؟؟

اراضی هستین؟

تاچ و السیدی شون مقاومن یا زود میشکنن؟؟

کلا معایب اگه دارن بگین لطفا

A20 s دارم راضی ام

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نوت ۸ تازه خریدم ایشاالله ک خووب باشهه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

a10دارم راضیم

تاچ و السیدیش مقاومه ولی مغازه دار روکشی که گذاشت رو السیدیش جنس خوب نبود شکست الکی گفت جنس خوبه بدرد نخور بود

ولی درکل از خوده گوشی راضیم

یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون  
a10دارم راضیم تاچ و السیدیش مقاومه ولی مغازه دار روکشی که گذاشت رو السیدیش جنس خوب نبود شکست الکی گ ...

شکستگیش جوری بود که کلا مجبور شی بری السیدیشو عوض کنی یا فقط ترک خورد؟؟

اخه من قبلنا j3 داشتم، یذره فشار میومد میشکست، کلا صفحه ش میرفت،در عرض دوسال ۳ بار مجبور شدم تاچشو عوض کنم.کلا گوشیه حساس و بیخودی بود...

A10 مادرشوهرم داره ببین گوشیای سامسونگ گروه a میان رده شونه

سامسونگ اومده حروف اول برندشو گداشته رو گوشیای ب این ترتیب sرده بالا aمیان رده هاm رده پایین گوشیهاشه اینو چند تا مقاله دیدم

ببین بین همون میان رده ها شماره ها نشونه امکانات اون گوشی هستن اینa10ج کار مادرشوهرمو میده دوربیت خوبی نداره تاچ و ال سی دیش عالیه البته ک گلس میخاد ببین یه چیز بگم ختم کلام شیاومی ک هیچی اصن سمتش نرو وری سامسونگو با اطمینان بخر من بهمن پارسالa50خریدم پشت من مادرشوهرم اسفندa10خرید پشت ما همه خانواده هامون داریم سامسونگ سری a میخریم هر کی ب فراخور نیازش

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖