2777
2789
عنوان

برای چاق شدن صورت

213 بازدید | 14 پست

بعد صبحانه و شام بلافاصله سیب زمینی ابپز بخورید 

بدنم چاق میشه اما خوب سیب زمینی ابپز بیشتر توی صورت اثر داره 

خودم ۳هفته انجام دادم مرتب 

خیلی صورتم چاق شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برعکس از صورت چاق متنفرم 

هرکاری میکنم تا صورتم لاغرشه نمیشه😑🤦‍♀️نه اینکه خیلی چاق باشم فقد یکمی لپ دارم 

ولی واس پر شدن صورت شیرخشک هم خیلی خوبه ک بخوری

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عرق زیره بخور صورتت آب میشه

باردارم عیب نداره؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

نمیدونم والا چون مجردم سر در نمیارم از حاملگی 😁

آهان مرسی گلم💕😄

ولش کنی دوباره بر میگرده 

نه من یه ماه یه ردز درمیون سیب زمینی سرخ کرده برا ناهار میخوردم.فک کن تو دی ماه از اول تا ۲۶ دی اینجوری بودم

بعدشم کلی حرص و جوش و اینا زدم برا مریضی بابام 

غذا هم نمیخوردم

عید هنوزم صورتم پر بود

اصلا تعییری نکرده بودم

سال بعدش بابت یه رژیم  برا قند بالا .خیلی لاغر شدم .

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نمیدونم والا چی بگم واسه من ک بر میگرده 

جوانه گندم امتحان کن

پسر خاله شوهرم خیلی لاغر بود

عکسای قبلش رو میدیدم باورم نمیشد این همون ادم قبله

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون