2777
2789

من روز ۱۲ iui هستم از دیروز لکه خونهای قهوه ایی میاد لکه های خیلی کوچیک ی شیاف پروژسترون گذاشتم امروزم چندتا لک اومده کسی اینجوری شده ؟ بنظرتون بخاطر چیه؟ 

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده
هیچ کی نمیدونه

سلام من یه بار iui  کردم البته برای من مننفی شد و هیچ کدوم از این اتفاقات نیوفتاد به نظرم با دکترتون صحبت کنین اگه امکانش هست که ببینین برای لانه گزینیه و طبیعیه یا باید شیافتون رو زیاد کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کی نمیدونه

منم امروز روز 10هستم قبلا یبار انجام دادم منفی بود اینبارم جز گرسنگی علامت دیگه ندارم تو علایم دیگه چی داری؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
منم امروز روز 10هستم قبلا یبار انجام دادم منفی بود اینبارم جز گرسنگی علامت دیگه ندارم تو علایم دیگه ...

من پادرد سینه درد کم زیر شکمم درد میکرد این خون ریز یا میشه برای لانه گزینی باسه

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده
من پادرد سینه درد کم زیر شکمم درد میکرد این خون ریز یا میشه برای لانه گزینی باسه

از کی است علایمو دارین؟؟

انشالله که برا لانه گزینی باشه ماهم امیدوار بشیم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
از کی است علایمو دارین؟؟ انشالله که برا لانه گزینی باشه ماهم امیدوار بشیم

انشالله مامان بشی هرچه زودتر من قبل این خونه داشتم بعدشم پا درد و کمر درد و میکنم تخمدانم تیر کشید

انشالله مامان بشی هرچه زودتر من قبل این خونه داشتم بعدشم پا درد و کمر درد و میکنم تخمدانم تیر کشید

انشالله که برا بارداریه عزیزم