2777
2789
عنوان

شروط رجوع به همسر

211 بازدید | 9 پست

با سلام و احترام

به نظرتون چ شروطی رو برای رجوع به زندگی بعد از جدایی مفیده ک بزاریم ک انشاا... زندگی از دوام و کیفیت کافی خودش برخوردار باشه؟

حقیقتش من و خانمم در حال بررسی و صحبت با هم هستیم ک اگر به صلاح هم باشیم مجددا به هم رجوع کنیم

ممنون شما هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر شرعی تا اونجا که میدونم تا قبل از تمام شدن عده زن و شوهر بهم لبخند بزنن و همو لمس کنن رجوع اتفاق میفته ولی خب قانونی اش رو نمیدونم 

ان شاء الله خوشبخت بشین با هم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

رجوعی که با شرط و شروط باشه قبول ندارم.اگه واقعا هر دو اینقدر عاقل شدین که میخواین بهم برگردین رجوع نیاز نداره و اگه رجوعی با شرط و شروط و ترس و لرز برگشتن به زندگی گذشته باشه به درد نمیخوره

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
هر دو ولی بیشتر بخاطر دخترم

اگه دخترت پیش ی نفر شما زندگی کنه ولی در آرامش باشه خیلی بهتره که بهم رجوع کنید و دوباره روز از نو .اینجور دختر بیشتر صدمه میبینه اگه میخواید رجوع کنید باید همه جوانب رو بسنجید پیش مشاور برید عاقلانه رفتار کنید که هم زندگی بهتری رو شروع کنید و هم دخترتون در آرامش باشه اینطوری نیاز به شرط و شروط هم نیست چون زنی که براش شرط و شروط بزارید آرامش نخواهد داشت فقط با محبت میتونید ی زن رو وابسته به زندگی کنید

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
من شوهرم حرف از شرط و شروط بهم بزنه تبدیل به ماهیتابش می کنم

چ ربطی داره

بالاخره در مورد مشکلاتی ک در قبل با هم داشتیم میبایستی با هم صحبت و شرط و شروطی کنیم ک خدای ناکرده مجددا باعث مشکل نشه...