2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم تو جیبه عشقم 😢😢😢

333 بازدید | 13 پست

دلم میخواد برم تو جیبش همه جا باهاش باشم همه جا باهام باشه فقط مال من باشه من

اصلا چشاشو کور کنم‌کسیو جز من نبینه

با کسی جز من نخنده با کسی جز من دردو دل نکنه حرف نزنه غذا نخوره کسی جز من خنده ها و خوش اخلاقیاشو نبینه دلم‌میخواد نفس نکشه فقط ماله من باشه 

حالا ن ک همه صف بسته باشن ایشونو از من بگیرنا ن بخدا من خودم دیوانه شدم😔 روز ب روز این حسه بدتر میشه 

ینی من حتی ب رفیقاشم حسادت میکنم‌ ینی‌میگه پیش اونام بهش هیچی‌نمیگما وای تو دلم کلی حرص میخورم  چ جوری حسمو کنترل کنم 😢

کسی مثله من هس؟؟

حس میکنم‌دارم دوس داشتن اینجوری نی اصلا درسته؟

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

نادرسته👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینطوری بودم...

از دستش دادم...

تا از دستش ندادی فاصله بگیر ازش عزیزم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شاید باور نکنیدمن میگم فقط کنار من نباشه هر حا میخواد باشه این حجم از عشق رو هیج وقت نداشتم 

حجاب چهره جان می شود غبار تنم                              خوشا دمی که از این چهره پرده بر فکنم

میدونی؟فک کنی یکی از تو وضعش بد تر  باشه من دوسدارم صندلیش باشم... چ میدونم یه اشغال باشم تو اتاقش...میدونی  باید خدارو شکر  کنی که حداقل باهاشی...تصور کن ماله تو نبود!!!مرگه ...من به این مرگ دچارم

میشه برای رسیدنم به عشقم دعا کنی؟؟🖤کاش روزی برسد به خانه بیایم  خسته و کوفته...کفش های تو پشت در باشد...عه پویا؟چ زود برگشتی...درحال ریختن دو فنجان چایی از روز و اتفاقاتش برایم بگویی به این امید زنده ام.. (کاربری برای دو نفر)
چند سالته؟؟

تازه رفتم ۲۱ 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
واااای میدونم چی میگی‌ بخداااا میدونم 😔😔😔😔 ینی  ب حدی وابستم ک حالم داره از خودم بهم میخوره ...

کاش از دستش ندی....کاش تا ابد برای تو باشه..کاش منم بهش برسم..کاش خدا یه کاری کنه بنده هاش دلشون نشکنه

میشه برای رسیدنم به عشقم دعا کنی؟؟🖤کاش روزی برسد به خانه بیایم  خسته و کوفته...کفش های تو پشت در باشد...عه پویا؟چ زود برگشتی...درحال ریختن دو فنجان چایی از روز و اتفاقاتش برایم بگویی به این امید زنده ام.. (کاربری برای دو نفر)
کاش از دستش ندی....کاش تا ابد برای تو باشه..کاش منم بهش برسم..کاش خدا یه کاری کنه بنده هاش دلشون نشک ...

با تمامممم وجود دعا مبکنم بهش برسی 🖤🖤🖤