2777
2789

خیلی حالم بده،اکثر شبا کارم گریست هرکی تاپیکمو میبینه توروخدا برام دعا کنه چند ساله گرفتارم نمیتونم بکسی بگم 

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حق تنهایی علی به حق غربت حسین به حق اشکای فاطمه به حق سختیای محمد حال دلت خوب شه همونی بشه که دلت میخواد 

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
به حق تنهایی علی به حق غربت حسین به حق اشکای فاطمه به حق سختیای محمد حال دلت خوب شه همونی بشه که دلت ...

الهی ک دعاهات برا خودت برگرده مهربون..

انشاالله خداخودش گره ازکارو زندگی و‌مشکلاتت بازکنه عزیرم. من واستون دعامیکنم حتما. شماهم‌منودعاکن ...

الهی ک خدا گره از کارت باز کنه...دعای غیر در حق ادم میگیره..ممنونم ازت ی دنیا