دوست همسرمو میخوایم شام دعوت کنیم با خانومشو بچه هاش
بعد من تا حالا مهمونی رسمی ندادم یعنی هر کی اومد فامیل بوده دیگه تعارف نداشتم باهاش اللن یکم استرس گرفتم چی درست کنم چی کار کنم ؟غذام خراب نشه ؟😥
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخش راحت و تند حرف میزنم ولی اه که شما و امثال شما گندشو در اوردید.بابا بس کنید دیگه.ی عده بی گناه باید تاوان بی فکری و خوشیای شمارو بدن.کاش کرونا بدونه باید پاپیچ کیا بشه
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
استرس نداشته باششش😁😁 دسر و اینا رو یک روز قبل اماده کن که کارت راحت تر بشه. خورشت هم از صبح بزاری قشنگ جا میوفته و عصر تایم داری برای استراحت خودت.
سالاد رو هم صبح درست کن.
تامام تامام😉
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
منم دقيقا شب يلدا مهمون دارم تا حالا تخم مرغ هم درس نكردم ،،،البته بگم ك من دعوتشون نكردم نگين تو كر ...
اقا خب واقعا نمیشه بگید تو کرونا نمیتونم؟
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
ببخش راحت و تند حرف میزنم ولی اه که شما و امثال شما گندشو در اوردید.بابا بس کنید دیگه.ی عده بی گناه ...
عزیزم ولا منم دعوت بکنم یا نکنم اینا باهام همکارن ناقل باشن منو همسرمم هم میگیریم درضمن هم من هم اون خانوم بچه کوچیک داریم جایی نمیریم فقط شوهرامون سر کارن
استرس نداشته باششش😁😁 دسر و اینا رو یک روز قبل اماده کن که کارت راحت تر بشه. خورشت هم از صبح بزاری ...
چی درست کنم این مهمه😫
برای شام مرغ با فسنجون . رولت گوشت با مرغ . دسر هم که خیلییی زیاده. سالاد اندونزی خیلی راحت سریعه. کیک مرغ هم سفرتو خیلی قشنگ میکنه.
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
میتونی کیک درستی کنی با چای بیاری. برای شام مرغ با فسنجون . رولت گوشت با مرغ . دسر هم که خیلییی زیا ...
هیچکدمو بلد نیستم😅🤐