2777
2789

نمیدونم از کجا شرو کنم. 😳حال دلم بیش از حد داغونه. پسری وارد زندگیم شد و چن سال باهاش بودم و تمام وکمال پاکی ونجابتمو باهاش حفظ کردم و نزاشتم خدشه ای به نجابتم وارد بشه. چن ماه اول اول اسممو میزاشت رو پروفايل تلگرامش. تو بیوگرافی تلگرامش حرف عاشقانه برام مینوشت و اسممو آخرش مینوشت. و به هیچ وجه باهاش قرار ماشین ودور زدن با ماشین رو نرفته بودم از همون اولم حرفامو زده بودم که من شرایطم اینه قرارماشین اینا نمیام. فقط یه بار کافی شاپ و بقیه ش فقط تلفنی حرف زدن و اومدن به محلمون برای دیدنم تو این چن سال. این اواخر توجهش کم شده بود ولی باز ميومد محلمون برای دیدنم و حرف میزدیم. من فقط اونو داشتم و دلم باهاش بود. دو ماه پیش تو اینستاش سروکله یه آیدی جدید دخترونه پیدا شد و فقط اون دوس پسر منو فالو کرده بود دوس پسر منم اونو فالو کرده بود. تصویر اسم نوشته اسمشو براش فرستادم اونم خوشش اومد از اون تصویر و پستش کرد تو اینستاش منم زیر اون پست کامنت گذاشتم خوش آواترین و خوش آهنگ ترین اسم با معنی فوق العاده و بعد براش اسمس فرستادم که عزیزم کامنت گذاشتم برا اسم خوشگلت.دوس داشتم بنویسم برات فدای خودخواسته بشم من. اونم جواب داد که کامنت برام نزار عزیزم منم گفتم من که چیز بدی ننوشتم برای یکی یه دونه دلم که دلم با صدا واسمش به لرزه در میاد کامنت گذاشتم. صب شد و من نگا کردم به اینستام دیدم منو انفالو کرده و اون کامنتمم پاک کرده بیصدا شکستم خدا اون روزو برای هیچ دختری نیاره چقد سخت بود تحملش. الانم دارم میسوزم

خدا کمکت کنه ان شاءلله بهترین تصمیم زندگیتوبگیری وصلاح خودت روانجام بدی😘😘😘

❤❤❤السلام علیک یااباعبدالله الحسین❤❤❤

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب دقیقا نقطه ایه که از یه دختر ساده میشی یه دختری که میدونه پسرا چه موجوداتی هستن 

این غصه نداره باعث خوشحالیه که دیگع ساده نباشی 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

واقعا مرده شوره این اینستا رو ببرن چی به خدا فالو کرد فرداش انفالو کرد کامنت و پاک کرد دوست دخترش نبینه  اهههههه حالم بد میشه از این دنیای مجااازی به درد نخور😟😞😞

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
شاید غیرتی شده

فرداش اسکرین شات حرفای عاشقونشو که برام نوشته بود تو تل براش فرستادم گفتم خدا کنه عشقت مثه بسته های اینترنتی ماهانه نبوده باشه و هنوزم دوسم داشته باشی. دیدم بعد خوندن پبامای من دقیقا همون حرف عاشقونه که برام نوشته بود چن سال پیش نوشته بود منتها آخرشو اسم اون دختر جدیده رو نوشته بود .داغون شدم وختی اینو دیدم. من خیانت نکرده بودم فقط اونو داشتم. اون به خاطر اینکه اون دختره نبینه کامنت  منو حذف کرد و آنفالوم کرد

الان همه دنبال یه چیز دیگن خاهر من کدوم گربه ایی محض رضای خدا گربه میگیره زود وابسته نشو 

اول ببین طرف قابل اعتماد هست یا نه 

با این اوصاف خودتو اذیت نکن ارزش نداره 

جوونی کن ولی دقت کن 

Live for ourselves not for showing that to others  
فرداش اسکرین شات حرفای عاشقونشو که برام نوشته بود تو تل براش فرستادم گفتم خدا کنه عشقت مثه بسته های ...

یعنی عمدا اون و فرستاد تا تو بببینی نکبت؟؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
ایدی اون دختره رو دارم و یه مدارکی رو دارم که نشونه ابراز علاقه اون بوده و میتونم بفرستم براش ولی بی ...

شدیدا درکت میکنم خیلی یخته خیلی چون همین بالاها سر خودم با ی کم تفاوت سرم ومده الان ی سالو نیمه دلرم میسوزم ولی هنوز بیشتر از قبل دوسش دارم 😔😔

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀