2777
2789
عنوان

این اقایونی که میان نی نی سایت من حس میکنم مشکل دارن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 47 پست

اینا هیچ 

یکی تو امضاش نوشته بود مگ سایت مال باباتونه😂😂

من کلی خندیدم از حق ب جانبیش😂🍃💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فک میکنی اقایون از کجا اینجا رو پیدا کردن وقتی میرن به شوهرشون نامزدشون دوست پسرشون برادرشون میگن عضو این سایتن همین میشه دیگه اکثرا درواقع شوهر دوست پسر برادر و نامزد کاربرای اینجان و خودشون خبر ندارن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نی نی یار با اون همه سخت گیری باهاشون کار نداره نمیدونم کاربرا چرا میخوان بیرونشون کنن

بعضیاشون خوبن راهنمایی خوب بلدن همشون بد نیستن

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

این سوال منم هست

یا بیکارن یا خاله زنک

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)