بابا نی نی سایت برای زنای باردار مگه نیست حالا اصلا بگیم برای خانوماس میان درد و دل میکنن این مردا چی میگن بعد میان تو بحثای زنا هم شرکت میکنن ادم دلش میخواد کلشونو بکنه اخه مگه مردم میاد تو سایت زنونه خجالتم نمیکشن😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
معلومع ک مشکل دارن من فک میکنم ازاینان ک ب لباسای زن علاقع دارنو ارایش میکنن دس خودمم نی😐
بعد مثلا ریپلی میکنن نظر میدن راجب چیزای زنونه بعضی کاربرای خانوم بهشون هیچی نمیگن بعد خیلی احساس تمدن میکنن اگه خیلی عاقل بودی تو سایت خانومای باردار نبودی
هرگز به کسی حسادت نکن : بخاطر نعمتی که خدا به او داده : زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹 🤗خدایا شکرت 🤗