2777
2789
عنوان

خرد شدن در مهمانی

5371 بازدید | 177 پست

سلام من فقط چند لحظس عضو شدم قبلا فقط میومدم میخوندم  امشب یه اتفاقی برای من افتاد که نمیدونم چیکار کنم دودل منو نامزدم چند وقته محرمیم بخاطر کرونا و این مسائل بدون مراسم بود قرار شد امشب برم خونشون یه فامیل مختصری میان منم  مادرو پدرم سنشون بالاس گفتن نمیایم برا کرونا شلوغ نباشه بهتره که ای کاش بودن منم رفتم به محض ورود دیدم خیلین و بدتر برخورد گرمی نشد شایدم من یکم غریبی میکردم به هر حال  همه تبریک گفتن و نشستم اما از بدو ورودم پچ پچ ها شروع شد. میشنیدم من قیافم خوبه فقط سبزم و معمولی  نامزدمم گفت آرایش نکنم  خوشش نمیاددمنم فقط یه رژ زدم بهر حال هیچکدوم خودشونو به من نگرفتن حس اسیری داشتم نامزدمم دورتر از من بود فقط گاهی نگام میکرد مادر شوهرم چند بار اومد اما رفت خواستم برم آشپز خونه نزاشت منم حس بدی داشتم  با عمش چند کلمه حرف زدم اما اونم گرم نبود خلاصه عذاب بود  منم به بهونه خونوادم به نامزدم گفتم میرم خونه فقط بدترش این بود که میدونستم راجب من حرف میزنن حتی شنیدم گفتن این کیه گرفتن حس بدی دارم  نمیدونم چکار کنم به نامزدم از وقتی رسونده منو ج نمیدم اون هنوز وسط اون مهمونی خراب شدس میترسم بهش بگم همونجا یه چیزی بگه نمیدونم  چیکار کنم میخام بهم بزنم نامزدیو هنوز ک عقد نکردیم من چجوری با اینا سر کنم 😭

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

بگین چیکار کنم 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرونا😐

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

اگه شوهرتون هم اون حس بد رو بهتون میده بیشتر فکر کن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

چقد بی شعور بودن

بی شعور تر از همه نامزدت که تو اون مهمونی رفته جدا ازت نشسته

بی شعورتر مادرشوهرت که فهمیده معذبی نذاشته بری پیشش

اییشششش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

فامیلارو ول کن این شوهرته که شریک زندگیت میشه .اصل کاری اونه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بگین چیکار کنم 

هیچی ب روت نیار ،فک کن هیچی نشنیدی نامزدت تورو انتخاب کرده اگر مرد باشه هیچی با این حرفا اتفاق نمیفته و فقط اونا خودشونو جلوی تو و نامزدت خراب کردن با این چیزا گفتن 

[QUOTE=168150721]محلش نزار فعلا[/Q دوسش دارم ولی امشب فاجعه بود