2777
2789

خیلی در حقم بدی و ظلم کردن و همچنان هم ادامه داره منتها الان به شیوه دیگه

نمیخوام با کینه ای که ازشون دارم زندگی و روحیه ام بهم بریزه ولی نمیدونم چطوری ببخشمشون وقتی هنوز رفتارهاشون روی مخمه

دوست ندارم کینه ای باشم ولی دست خودم نیست وقتی میبینمشون بهم میریزم و حالم بد میشه از نظر روحی ,یاد رفتاری بد گذشته شون از یکطرف و رفتارهای آزاردهنده الانشونم از طرف دیگه آرامش رو ازم میگیره

فراموشی و اهمیت ندادن 

کلا باید بزنی ب بیخیالی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همیشه اینطوریه با سیاست کارتو جلو ببر

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

منم خانواده شوهرم زبونشون مث نیش عقربه ومتاسفانه شوهرمم طرف اوناس وکاملاتنهاخودموحس میکنم سردرگمم وروحیه ام خیلی شکننده شدم ازالان که 22سالمه احساس پیری میکنم فقط به عشقه پسرم زنده ام

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

من خواهرشوهرام خیلی بهم بدی کردن الان باهاشون قطع رابطه هستم با توکل به خدا تونستم روحیه خودمو برگردونم البته خوبی های همسرم هم خیلی کارساز بود من مادرشوهرمم سر دختراش خیلی دقم داد ولی به هر حال سنش بالاست من گذشتم و پی حرفا رو نگرفتم این روزها حالم خیلی بهتره تو هم بی خیال شو من با مادرش یه ساختمونیم با اینکه اکثرا سرو صداشون مهمونیاشون همه چی رو میبینم اما زدم به بی خیالی خدا کمک کنه از اینجا پاشیم راحت راحت شم تو هم به خودت بیا و به فکر همسرت و اگه بچه داری بچه هات باش اونا به یه زن سالم و سرحال بیشتر نیاز دارن تا یه ادم افسرده و مریض خلاصه این روزها دیگه بر نمیگرده عزیزم 

خدایا شکرت 
بیخیالی و بیمحلی وقتی جواب میده ک احساس تنهایی نکنی اونا تعدادشون زیاده و همه با هم هماهنگن یکیشون ...

عزیزم تنها راه سیاسته

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

ببین بدیهایی ک کردنو بایدببینن درست 

حالا نوبت خودته ار امشم تو باید ببینی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*