سلام دوستان
خونه ما۶۰متری که دیوارحیاط مشترکه با همسایه ته کوچه بمبست هستیم و جدیدا همسایه خونه ساخته ۳_۴طبقه، طبقه دوم سومش راه پله ش جوری که تا دم دستشویی توی حیاط ما دید داره خلاصه بگم ماه پیش رفتم پرده دوختم دادم درجا زدن، یکهفته پنجره بالایی رو پرده ش رو کندن کلی صبوری کردم گفتم شاید شستن خشک نشده هرچی
ولی واقعا عصبی شدم چکار کنم باز برم بگم بزن پرده رو نمیفهمه خودش خونه ما به هیچ عنوان نور نداره پشت به آفتاب هست جایی نداره باز ما چیزی بزنیم که حیاط پوشیده شه
خونه ما زمستون و تابستون سرده تاریک
کوچه ما یک متری قبلا گفتم آب نریزین دم در ما کوچه رو کنده اداره گاز آب میریزن روی اون خاک ها همه میریزه دم درحیاط ما چیزی که واجب نیست ظرف غذا که نیست هرروز شسته بشه
حالا چجوری گفتم، گفتم اینجا آب نریزین چون المک گاز از زیر بپوسه بخاطر آب ریختن خطر انفجار رو داره اصلا کندن چون المکهای کوچه از زیر پوسیده شده بوده 😱
بماندکه هر روز شستن کوچه ای که تمیزه یا اسراف آب خوردن تو خشکسالی بی بارونی چه دلیلی داره 😥
سقف خانه ماکوتاهه بالای پشت بام دوتا اتاق داریم کلا اونجا که میرم حیاط بالا تا ته اتاق ها دید داره اونروز رفتم باشوهرم چیزی بسازیم چندساعت دامن و شلوار و روسری سرم بود چون تراس حیاط طبقه ۳و ۲کلا بسمت خانه ماست
برای رفاه خودشانم شده یک پرده یا طلق نمیزنن
اون بازم مهم نیست آب ریختن بازم میگم ولش کن پنجره راه پله رو که پرده خودم دوختم کلی وقت گذاشتم رفتم دادم رو چرا کندن شب روز سحر میری دستشویی باید بریزه دنبال روسری لباس بگردی که خودخواهی اینارو ببینی
طبقه۴برای کفتربازی هست میان میرن اون بالا اونجام یک مربع در آوردن نصفش بازه
فکر کنید خونه ما داخلش۵۰متره یک سمت حال با چادرباید راه بری