2777
2789
عنوان

پنجره همسایه نظرتون چیه

98 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

خونه ما۶۰متری که دیوارحیاط مشترکه با همسایه ته کوچه بمبست هستیم و جدیدا همسایه خونه ساخته ۳_۴طبقه، طبقه دوم سومش راه پله ش جوری که تا دم دستشویی توی حیاط ما دید داره خلاصه بگم ماه پیش رفتم پرده دوختم دادم درجا زدن، یکهفته پنجره بالایی رو پرده ش رو کندن کلی صبوری کردم گفتم شاید شستن خشک نشده هرچی

ولی واقعا عصبی شدم چکار کنم باز برم بگم بزن پرده رو نمیفهمه خودش خونه ما به هیچ عنوان نور نداره پشت به آفتاب هست جایی نداره باز ما چیزی بزنیم که حیاط پوشیده شه

خونه ما زمستون و تابستون سرده تاریک 

کوچه ما یک متری قبلا گفتم آب نریزین دم در ما کوچه رو کنده اداره گاز آب میریزن روی اون خاک ها همه میریزه دم درحیاط ما چیزی که واجب نیست ظرف غذا که نیست هرروز شسته بشه

حالا چجوری گفتم، گفتم اینجا آب نریزین چون المک گاز از زیر بپوسه بخاطر آب ریختن خطر انفجار رو داره اصلا کندن چون المکهای کوچه از زیر پوسیده شده بوده 😱

بماندکه هر روز شستن کوچه ای که تمیزه یا اسراف آب خوردن تو خشکسالی بی بارونی چه دلیلی داره 😥

سقف خانه ماکوتاهه بالای پشت بام دوتا اتاق داریم کلا اونجا که میرم حیاط بالا تا ته اتاق ها دید داره اونروز رفتم باشوهرم چیزی بسازیم چندساعت دامن و شلوار و روسری سرم بود چون تراس حیاط طبقه ۳و ۲کلا بسمت خانه ماست 

برای رفاه خودشانم شده یک پرده یا طلق نمیزنن

اون بازم مهم نیست آب ریختن بازم میگم ولش کن پنجره راه پله رو که پرده خودم دوختم کلی وقت گذاشتم رفتم دادم رو چرا کندن شب روز سحر میری دستشویی باید بریزه دنبال روسری لباس بگردی که خودخواهی اینارو ببینی

طبقه۴برای کفتربازی هست میان میرن اون بالا اونجام یک مربع در آوردن نصفش بازه 

فکر کنید خونه ما داخلش۵۰متره یک سمت حال با چادرباید راه بری

نتانیاهو گفت زن زندگی آزادی وهربیحجاب درایران سربازمجانی اسرائیل است کیابا سرلختی و بیحجابی سربازاسرائیل هستن دستتون به خون نوزادان غزه مظلومان غزه شریک نکن

اصلا شیشه نزدن و پنجره ها بازشوی نه ثابت

نتانیاهو گفت زن زندگی آزادی وهربیحجاب درایران سربازمجانی اسرائیل است کیابا سرلختی و بیحجابی سربازاسرائیل هستن دستتون به خون نوزادان غزه مظلومان غزه شریک نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم ب کدوم پنجره پرده زدی؟

پنجره های خونه خودتونو ببند

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ساز و ساخت شهری متاسفانه فرا افتضاحه 

توی یک شهر باید بافت ویلایی یک سمت و آپارتمانی با تعداد طبقات مشخص یه سمت دیگه باشه 

متاسفانه دید داشتن مشکل خیلیا هست .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

انشاالله خونه بهتر بخری از اونجا بری❤️

انشاءالله واقعا خسته شدم این سمت دیگه خانه ی ما خرابه یعنی میگم نور که نیست تاریکه و سرده از سمت دیگه که بازه اینقدر بادمیاد اونجام که آشغالدونی کردن

زمستونم بخاطر سقف کوتاه و از وقتی اینا اومدن هی کوچه و حیاط میشورن نم زده و مرطوب میشه که هزار پا میافته 😥 منم که درگیر اینم که باردارشم چندساله نشدماگر باردار بشم این جونور رو ببینم ایست قلبی نکنم خوبه

، هزار پا روی لاحفت داشت راه میرفت پارسال سکته زدم 

مادرش گفت شیشه میخوایم بزنیم تو دلم گفتم صدسال دیگه که سیستم اعصابم رفت بفنا 

براهمین که رومو زمین نزنه پرده دوختم دادم

شعور انسانیت چیزه دیگه ای قانون چیز دیگه

البته اینجا شهرداری جوازنمیده دهیاری میده

ساز و ساخت شهری متاسفانه فرا افتضاحه توی یک شهر باید بافت ویلایی یک سمت و آپارتمانی با تعداد طبقات م ...

باید بفهمن خودشون که رعایت کنن، سرصدای بچه هاش از ۸صبح آببازی توکوچه کل طبقه بالا که دید داره شورش و درآوردن

قبلا که شلنگ رو میگرفت روی درحیاط ما از پشت زنگ زده درمون