الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونستم تهران مطب داره ولی نه اینطور نیست اتفاقا چون دقیق معاینه میکرد و وقت میذاشت پرسش و پاسخ ...
یعنی قشنگ دقیق معاینه میکرد چک فشارخون گوش دادن صدای قلب و ریه اینا؟ من مشکلم هم دریچه هست هم اریتمی هم فشارخون ولی جلسه اول یه عالمه ارمایش هولتر اینا رو بردم بیشتر بررسی مدارک و گرفتن شرح حال بود
واسه من عجیب بود راستش ار دکتر هم میترسم😄واسه چهارماه دارو نوشته ولی گفتش ۵-۶ ماه دیگه بیاید ببینمت ...
نه عزیزم دعوا نمیکنه بسیار دکتر خوش برخوردیه وقتی باهاش مواجه میشید سعی کنید اونچه رو که انتظار دارید ازش بخواید حتی بخواه که معاینه کنه بخواه که اکو انجام بده به شخصه تجربه من اینه که وقتی که بیمار اطلاعات بالایی داره و کاملاً اشراف داره به بیماریش و به دکتر اطلاعات جامعی میده پزشک هم متوجه میشه که این بیماری که نمیتونه به راحتی دست به سرش کنه و این به مراتب خیلی بهتره تا اینکه حالت منفعل باشه
نه عزیزم دعوا نمیکنه بسیار دکتر خوش برخوردیه وقتی باهاش مواجه میشید سعی کنید اونچه رو که انتظار د ...
منم مفصل شرح حال دادم جلسه اول که رفتم
بعد من خیلی زیاد ازمایشات مدارک نتیجه هولتر اینا رو بردم که دونه دونه بررسی کرد نسخه ام نوشت چندتا توصیه کرد
شرح حال هم گرفت تموم
بعد از در خارج شدم هنگ کرده بودم احه ویزیت قلب بدون معاینه مگه میشه به خودم گفتم شاید روند جلسه اول بخاطر مدارک زیادم اینجوری طی شده رو میزش هم پر از وسایل معاینه بود