2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 37 پست

خواهرم بگو چتههه

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

12 دقیقست که عضو شدین😐😕

بله جدیدم قبلا عضو نبودم 😀😭

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

اسی هنگ کردی

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بله جدیدم قبلا عضو نبودم 😀😭

فازا مازا خازا شازا رازا تازا کازا یازا???

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

من یکیو میخواستم ک تقریبا نامدار و‌معروفه 

این وست یه اتفاقای عجیبی داره میوفته

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

عه اون یکی تاپیکت چی شد؟؟؟ من الان توش نظر دادم که😑🤨

اشتباه شد

جمیعا ببخشید😂

یکی اسم کاربریش شبیه استارتر بود🤦🏻‍♀️😎

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اشتباه شد جمیعا ببخشید😂 یکی اسم کاربریش شبیه استارتر بود🤦🏻‍♀️😎

😀😂😭اخی 

من یکیو میخواستم ک تقریبا نامدار و‌معروفه  این وست یه اتفاقای عجیبی داره میوفته

وست😑

وسط!

خب چه اتفاقای عجیبی داره میفته؟

اونم تو رو دوست داره؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
دور از جونت عزیزم یه تاپیک دیگه زده بنده خدا جدیده

عع 

فک کنم سئوال دار 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😅😂دور از جون

فداتم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من یکیو میخواستم ک تقریبا نامدار و‌معروفه  این وست یه اتفاقای عجیبی داره میوفته

و کلا خودم باهاش کنار اومدم ولی از اون موقع همش اتفاقای بدی میوفته ممکنه ک اه و نفرین و کرده باشن مارو؟😭😂مثلاً خودم یکی از نزدیکانم فوت کرده پرده افتاد روم رفتم اتاق عمل خوانوادهم کرونا گرفتم اون دوستم ک بهم کمک میکرد وقتی داشتیم نزدیک می‌شدیم پای مادرش شکستو بعدشم خوانواده ش کرونا گرفتن😂😭😕

وست😑 وسط! خب چه اتفاقای عجیبی داره میفته؟ اونم تو رو دوست داره؟

فک کنم دوسم داره

چند بار دنبالم گشته ولی دوستاش نمیذارن 😤😑