mohana_mm مدیر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 عنوان چیکار کنم 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 37 پست بدویین بیاین تایپیک اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 1399/09/21 | 17:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 و کلا خودم باهاش کنار اومدم ولی از اون موقع همش اتفاقای بدی میوفته ممکنه ک اه و نفرین و کرده باشن ما ... آقا توروخدا ببخشید ولی خندهم گرفت😂پرده افتاد روت رفتی اتاق عمل🤪ولی نفرین چیه آخه؟ همه دنیا دارن کرونا میگیرن فرت و فرتبد به دلت راه نده دختر ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 فک کنم دوسم داره چند بار دنبالم گشته ولی دوستاش نمیذارن 😤😑 از کجا میفهمی دوستاش نمیذارن؟بعد این مسائلی که گفتی چه ربطی به علاقهت داره؟من فکر کردم میخواید نامزدی بگیرید این اتفاقا باعث میشه عقب بیفته! ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 آقا توروخدا ببخشید ولی خندهم گرفت😂 پرده افتاد روت رفتی اتاق عمل🤪 ولی نفرین چیه آخه؟ همه دنیا ... 😁😂نه باو این یک سوم قضیه س اره چوب پرده البته چون تیز بود و ارتفاع زیاد و نزدیک چشمم بود هشث تا بقیه خورد اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 😁😂نه باو این یک سوم قضیه س اره چوب پرده البته چون تیز بود و ارتفاع زیاد و نزدیک ... یا خدا😣😣😣😣😣بخیر گذشت پسالان خوبی؟😂 ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 از کجا میفهمی دوستاش نمیذارن؟ بعد این مسائلی که گفتی چه ربطی به علاقهت داره؟ من فکر کردم میخواید ... دوستش میگفت نمیذارم بهش نزدیک شم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 یا خدا😣😣😣😣😣 بخیر گذشت پس الان خوبی؟😂 😅 خوبم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 دوستش میگفت نمیذارم بهش نزدیک شی عجب مریضیه😑لابد میخواد خواهرشو بده بهشتو دنبال پسره رفتی مگه؟ که دوستش گفت نمیذارم نزدیکش بشی؟ ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 عجب مریضیه😑 لابد میخواد خواهرشو بده بهش تو دنبال پسره رفتی مگه؟ که دوستش گفت نمیذارم نزدی ... ن خوب از اول قرار بود باهم کار کنیم ولی کم کم همه چی عجیب شدفک نکنم برا خواهرش باشه قضیه یه کینه قدیمیه اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید