2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 37 پست
و کلا خودم باهاش کنار اومدم ولی از اون موقع همش اتفاقای بدی میوفته ممکنه ک اه و نفرین و کرده باشن ما ...

آقا توروخدا ببخشید ولی خنده‌م گرفت😂

پرده افتاد روت رفتی اتاق عمل🤪

ولی نفرین چیه آخه؟ همه دنیا دارن کرونا میگیرن فرت و فرت

بد به دلت راه نده دختر

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
فک کنم دوسم داره چند بار دنبالم گشته ولی دوستاش نمیذارن 😤😑

از کجا می‌فهمی دوستاش نمیذارن؟

بعد این مسائلی که گفتی چه ربطی به علاقه‌ت داره؟

من فکر کردم میخواید نامزدی بگیرید این اتفاقا باعث میشه عقب بیفته!

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا توروخدا ببخشید ولی خنده‌م گرفت😂 پرده افتاد روت رفتی اتاق عمل🤪 ولی نفرین چیه آخه؟ همه دنیا ...

😁😂نه باو این یک سوم قضیه س اره 

چوب پرده البته  چون تیز بود و ارتفاع  زیاد و نزدیک چشمم بود  هشث تا بقیه خورد

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

😁😂نه باو این یک سوم قضیه س اره  چوب پرده البته  چون تیز بود و ارتفاع  زیاد و نزدیک ...

یا خدا😣😣😣😣😣

بخیر گذشت پس

الان خوبی؟😂

از کجا می‌فهمی دوستاش نمیذارن؟ بعد این مسائلی که گفتی چه ربطی به علاقه‌ت داره؟ من فکر کردم میخواید ...

دوستش می‌گفت نمیذارم بهش نزدیک شم

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

یا خدا😣😣😣😣😣 بخیر گذشت پس الان خوبی؟😂

😅 خوبم

دوستش می‌گفت نمیذارم بهش نزدیک شی

عجب مریضیه😑

لابد میخواد خواهرشو بده بهش

تو دنبال پسره رفتی مگه؟ که دوستش گفت نمیذارم نزدیکش بشی؟

عجب مریضیه😑 لابد میخواد خواهرشو بده بهش تو دنبال پسره رفتی مگه؟ که دوستش گفت نمیذارم نزدی ...

ن خوب از اول قرار بود باهم کار کنیم ولی کم کم همه چی عجیب شد

فک نکنم برا خواهرش باشه قضیه یه کینه قدیمیه