2777
2789
عنوان

دو ماه کارای خونه با شوهرمه حالا بیایید ببینید با دل من چه کرده😂+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2847 بازدید | 114 پست
۲۴سالمه  نه عزیزم من اینجا جز خدا و شوهرم کسیو ندارم

اهل کدوم شهری؟خب بیا با هم دوس شیم من برعکس تو ام اهل تهرانم ولی مهاجرت کردم شهرستان منم تنهام جز خدا و شوهرم هیچکس نیست

کاربر قدیمیم بنا به دلایلی خودم کاربریمو ترکوندم..
بارداری شما ؟

نه عزیزم دعا کن منم باردار بشم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز هیچی  شوهرم هی ایراد میگیره میگه بزرگ شه این اسم بهش نمیاد😂

وای من و همسرم همین مشکل رو داشتیم . من میخواستم بذارم ملکا ، اما نشد .

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
اهل کدوم شهری؟خب بیا با هم دوس شیم من برعکس تو ام اهل تهرانم ولی مهاجرت کردم شهرستان منم تنهام جز خد ...

منکه یه وقتا شوهرم هفته به هفته هم نمیاد 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
نه عزیزم دعا کن منم باردار بشم

اگه شوهرت سالم باشه میتونم کمکت کنم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
وای من و همسرم همین مشکل رو داشتیم . من میخواستم بذارم ملکا ، اما نشد .

اتفاقا هستی هم بهش گفتم 

اما هستی خیلی داریم 

منکه یه وقتا شوهرم هفته به هفته هم نمیاد 

خب نمیتونی بگی اهل کجایی؟بیا با‌من دوست شو منم تنهام🥺🥺

منم شوهرم از صبح تا شب سرکاره فقط آخر شب موقع خواب میبینمش تعطیلیم نداره اصن

کاربر قدیمیم بنا به دلایلی خودم کاربریمو ترکوندم..
اسی وضعیت شماخوبه منکه تهوع دارم بجمم دوسالش نشده باردارم دخترم نمیتونم براش غذادرست کنم شوهرمم یروز ...

کی تهوع ندارههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟معذرت میخوام معذرت میخوام هر وقت بالا میارم از گلوم خون میاد بخدا 

دیگه گلوم زخم شده 

هفت کیلو کم دارم 

هیچی نمیتونم بخوزم 

اگه شوهرت سالم باشه میتونم کمکت کنم

من خودم مشکل دارم پلی کیستیک هستم و دیابت دارم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اسی وضعیت شماخوبه منکه تهوع دارم بجمم دوسالش نشده باردارم دخترم نمیتونم براش غذادرست کنم شوهرمم یروز ...

چند ماهته بسلامتی 

خب نمیتونی بگی اهل کجایی؟بیا با‌من دوست شو منم تنهام🥺🥺 منم شوهرم از صبح تا شب سرکاره فقط آخر شب م ...

گفتم دیگه برای تهرانم