2777
2789

من میخوام 2000 صلواتو نذر کنم برای حاجت گرفتن. جواب میده؟ 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه ها تاپیک رو بخونید لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5402137/معجزززززه-شد-برامونخداااایااااشکرت

یه حاجت بزرگ گرفتم از خدا با دعای شهید سید رضا حسینی⚘

حاجتم شفاء مادربزرگم بود که میگفتن ممکنه از اتاق عمل زنده بیرون نیاد

شما هم توکل کنید به خداااا

و توسل کنید به شهید عزیز

الهی حاجاتتون روا..آمین💛💛💛

عکسشون صفحه (۱۳) و زندگینامشونم صفحه(۱) گذاشتم

اگه دوست داشتین بگین آدرس پیج شهید رو که خواهراش براش زدن بهتون بدم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از امام جواد خواستم واسطه منو خدا بشه

اگه دوست داشتی برو تاپیک یکی مونده به اخر

زیارت نیابتی

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙