2777
2789
عنوان

برس حرارتی یا سشوار چرخشی

449 بازدید | 7 پست

دوستان موهام کوتاهه .میخوام برس حرارتی یا سشوار چرخشی بگیرم .بنظرتون کدوم بهتره .که موهام هم یکم بلند بشه بازم به دردم بخوره

موهام صافه فقط برا حالت دادن میخوام

من هر دوش‌ رو دادم 

ولی با برس حرارتی بیشتر حال میکنم‌  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی به موی کوتاه هم حالت میده راحت ..برس حرارتی و میگم .چه مارکی داری عزیزم

مال من مارک dsp هست خیلی‌ راضی ام‌

موی خیلی کوتاه‌ کوتاه ‌ فکر نکنم‌ بشه 

چرخشی هم‌ پرسنلی دارم‌ اونم‌ بد نیست  

ولی برس حرارتی خیلی راحت و سریع ‌ اون‌ همیشه  استفاده میکنم‌ 

موهام  هم‌ البته بلنده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
مال من مارک dsp هست خیلی‌ راضی ام‌ موی خیلی کوتاه‌ کوتاه ‌ فکر نکنم‌ بشه  چرخشی هم‌ پرسنلی دا ...

موهام تقریبا تا گردنم میاد .

ممنونم بابت راهنمایی🙏❤

موهام تقریبا تا گردنم میاد . ممنونم بابت راهنمایی🙏❤

خب پس خیلی‌ کوتاه‌ هم‌ نیست‌

خواهش‌ میکنم 

حواست باشه خواستی برس حرارتی بگیری سیلیکونی نگیری موهات رو میکنه خوب نیست 

سریش سرامیکی باشه