vartosh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 261 عنوان برس حرارتی یا سشوار چرخشی 449 بازدید | 7 پست دوستان موهام کوتاهه .میخوام برس حرارتی یا سشوار چرخشی بگیرم .بنظرتون کدوم بهتره .که موهام هم یکم بلند بشه بازم به دردم بخورهموهام صافه فقط برا حالت دادن میخوام 1399/09/21 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 من هر دوش رو دادم ولی با برس حرارتی بیشتر حال میکنم میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
vartosh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 261 من هر دوش رو دادم ولی با برس حرارتی بیشتر حال میکنم یعنی به موی کوتاه هم حالت میده راحت ..برس حرارتی و میگم .چه مارکی داری عزیزم
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 یعنی به موی کوتاه هم حالت میده راحت ..برس حرارتی و میگم .چه مارکی داری عزیزم مال من مارک dsp هست خیلی راضی امموی خیلی کوتاه کوتاه فکر نکنم بشه چرخشی هم پرسنلی دارم اونم بد نیست ولی برس حرارتی خیلی راحت و سریع اون همیشه استفاده میکنم موهام هم البته بلنده میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
vartosh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 261 مال من مارک dsp هست خیلی راضی ام موی خیلی کوتاه کوتاه فکر نکنم بشه چرخشی هم پرسنلی دا ... موهام تقریبا تا گردنم میاد .ممنونم بابت راهنمایی🙏❤
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 موهام تقریبا تا گردنم میاد . ممنونم بابت راهنمایی🙏❤ خب پس خیلی کوتاه هم نیستخواهش میکنم میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 حواست باشه خواستی برس حرارتی بگیری سیلیکونی نگیری موهات رو میکنه خوب نیست سریش سرامیکی باشه میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
vartosh مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 261 حواست باشه خواستی برس حرارتی بگیری سیلیکونی نگیری موهات رو میکنه خوب نیست سریش سرامیکی باشه حتما .مرسی آره راست میگی سرامیکی بهتره ❤