2777
2789

سلام دوستای گلم بچم دوسال ودوماهشه حرف نمیزنه کلمه ودوکلمه ایی میگه چکاکنم حساب ناراحتم بچه فامیلمون ۵۲روز ازش کوچیکتره دوماهه حرف افتاده بچه داداشمم ک ۱۰ روزازش کوچیکتره هرچی میگی میگه تقریبا یکماهی میشه، دخترم مثلا میگم تلویزیون خاموش کن میره چیزایی ک ازش میخام انجام میده ولی چیزایی ک میخاد اسماشونو میگه یا میره برمیداره صحبت میکنه ولی ب زبون خودش نمیدونم چکاکنم لطفا راهنمایی کنین 

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هنوز بعد از این مدت طولانی مادر بودن، متوجه نشدین که نباید بچه اتون و مقایسه کنین با دیگران؟ هر بچه ای یه جوریه، دلیل نمیشه چون بچه های دیگه صحبت میکنن، فرزند شما هم صحبت کنه، تنش سلامت، ریز ریز یاد میگیره. دیر هم نشده اصلا 

مقایسه نکن بچت سالمه خودت اذیت نکن پسر خواهرشوهر منم بعد ۲سالگی تازه ب حرف افتاد اونم نه واضح الان ۲ سال و ۴ماهشه کلمه میگه کم اما بچه من ازش کوچیکتر تا چیزی میگم زود تکرار میکنه مهم اینه سالم باش چ فرقی داره کی صحبت کنه عجله نکن 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ببرش گفتار درمانی 

توفکرش هستم ولی میگن هنوزجاداره تادوسالونیم واستا بعد ببرش یچیزیم هست بچه دورورش نیس وجم کیدزنگا میکردخیییلی تازگی دوتا کارتن بیشترنمیذارم نگا کنه بهترشده نسبتا

اولا ک بچه رو با بچه مقایسه نکن

دوما پسره منم همینطور بود بردمش بهداشت گفت ببرش گفتار درمانی همه گفتن ب بهداشت گوش نده

رفتم دکتر چکاب سالانه گفتم هنوز حرف نمیزنه دکترم ادرس گفتار درمانی داد من تا خونه اشک ریختم شوهرم گفت بچه سالمه من نمیزارم ببریش 

مادرشوهرم رفت براش تخم کفتر گرفت شوهرم نذاشت بده

خلاصه همه هر کاری ک از دستشون برمیومد کردن

پسرم تقریبا دوسال و نیمش بود ک حرف افتاد ماشالله الان انقدر حرف میزنه ک ادم سر درد میگیره

بعضی  قتا شوهرم میگه این همونی بود ک میخواستی ببریش گفتار درمانی😅

اصلااا نگران نباش

دوست عزیزم میشه برای رسیدن به آرزوهام‌ صلوات بفرستی؟

خواهر زاده منم۲ سال و چهار ماهشه یک کلمه هم نمیگه😞 فک کنم طرف پدریش ارثیه دکتر بردن گفته ولش کنید چون شلوغه حرف نزده تا حالا میگیم بگو بابا گوشاشو میگیره 😂😂😂 حرص میخوره لج میکنه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

شما هنوز بعد از این مدت طولانی مادر بودن، متوجه نشدین که نباید بچه اتون و مقایسه کنین با دیگران؟ هر ...

ممنون عزیزم من ک میدونم هربچه ای یجوریه ولی خب دلم میخاد اینم کم نیاره 😕😕