2777
2789
عنوان

ابنبات عسلی بیا گلم

105 بازدید | 12 پست

خرگوش میخوام بخرم برا‌پسرم.از کجا بفهمم‌مریض نباشه؟انگل یا بیماری نمیتونه به پسرم بده؟؟؟

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

@آبنبات_عسلی_۷۶  

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

@آبنبات_عسلی_۷۶  

عسل کارت دارن 😝❤

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@آبنبات_عسلی_۷۶     عسل کارت دارن 😝❤

انلاین نیس فک کنم😢

انلاین نیس فک کنم😢

پست بزارش براش بگو تا ان شد میخونه جیگر

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

سلام گلی.از جایی بخر ک معتبز باشه ینی ازینا نباشه که چنتا خرگوش تو هم وول بخورن.چون اگر یکیشون مریض باشه ب بقیشونم میده.اگر خیلی نگرانی ؛ ببرش دامپزشک ی تستی بده.

ولی حتی وقتی مطمئن شدی انگل نداره باید نکات بهداشتیشو رعایت بکنید تا انگل نگیره مثلا هرروز با مسواک نرم ؛ موهاشو شونه کنید آروم آروم.و ب دستمال مرطوب تمیزش کنید.

غذاشم حتما باید یونجه باشه و بعضی وقتام کاهو.

ی محیطی واسش درست کنید که کثیف نباشه مثلا مورچه و اینا نداشته باشه.

سوال دیگه ای بود درخدمتم😘

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
آنم حدیثم😁🌱

فدات عسل خوشملم 🌺😝

راستی درمورد انگل ک گفتی : باید مواظب باشی موهاش نره تو دهن پسرت.سعی کن تاجایی ک ممکنه پسرت بغلش نکنه فقط نوازشش کنه و زود زود با همون مسواکی ک گفتم شونه کنه موهاشو تا موهاش نریزه.

( وقتی دارید شونه میکنید روزنامه ای چیزی بزارید زیر پاش تا موها نریزه رو فرش)

و اینکه کلا حیوونو ب صورتش نزدیک نکنه و بعد هربار نوازش حتما دستاشو بشوره.

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
راستی درمورد انگل ک گفتی : باید مواظب باشی موهاش نره تو دهن پسرت.سعی کن تاجایی ک ممکنه پسرت بغلش نکن ...

مرسی عزیزم.عسل جان پسرم سیستم ایمنیش ضعیفه بنطرت صبر کنم هفت هشت ساله شد بخرم براش؟

مرسی عزیزم.عسل جان پسرم سیستم ایمنیش ضعیفه بنطرت صبر کنم هفت هشت ساله شد بخرم براش؟

اگه الان خیلییی علاقه داره ؛ یدونه کوچیکشو واسش‌ بگیر ولی شرط بزار ک اصلا بغلش نکنه فقط‌از توقفس نوازشش کنه و قبلشم مطمئن شو ب حیوانات خونگی حساسیت نداره همینطور خودت و شوهرت🌱

اگه الان خیلییی علاقه داره ؛ یدونه کوچیکشو واسش‌ بگیر ولی شرط بزار ک اصلا بغلش نکنه فقط‌از توقفس نوا ...

مرسی گلم