2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم😢 ممنونم از همدردیت عزیزم

مطمئنم که میشه ❤❤❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
عروسی با اه ونفرین بقیه هست ختم به خیر میشه؟؟؟؟ کروناست ایهالناسسسسسسسسسسسسسسسس   کسی با هزار ...

کوگوش شنوامردم ایران فقرفرهنگی دارن انسانیت و دجدان ندارن البته اوناکه مراعات نمیکنن

😂😂😂😂بله خودم هستم عزیزم

قرار بود دیگه نگم ببخشید

تو چندتا تاپیک با ترس و لرز پست گذاشتم

همش گفتم یه وقت شما نباشید تو تاپیک😂

آخرش آبروم رفت شرمنده عزیزم🙈

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
آخه روز عروسی همسایه های کاربراست😂😂😂

😂😂

حالا من تو یه تاپیک عروسی همسایه بودم استارتر زنگ زده بود ۱۱۰ بیان جمعشون کنن

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
کوگوش شنوامردم ایران فقرفرهنگی دارن انسانیت و دجدان ندارن البته اوناکه مراعات نمیکنن

نفرین نمیکنم اما کسایی الان جمع میشن وعروسی میگیرن خدا خودش جوابشونو بده من زن داییم همین امساال همین امسال تخصصشو تموم کرد الانم بستریه حالش اصلاااا خوب نیس وفقط 36 سالشه والان اینو مینویسم بغضم گرفته دوتا بچه کوچیک داره زن داییم

برادرام کادر درمانن تهران

یکیشونو از اردیبهشت مرخصی ندادن بیاد

اون یکیم بدنش خیلی ضعیفه

بجان خودم تلفن زن میخوره شماره مال تهرانه یا 0912 هست  مادرم شروع میکنه لرزیدن نمیتونه حرف بزنه میگه چه خبری دادن  

قرار بود دیگه نگم ببخشید تو چندتا تاپیک با ترس و لرز پست گذاشتم همش گفتم یه وقت شما نباشید تو تاپی ...

😂😂اشکال نداره اتفاقا من دنبالت میگشتم 🤪😜😝

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
😂😂اشکال نداره اتفاقا من دنبالت میگشتم 🤪😜😝

آهان الان دیگه هستید؟؟؟

میتونم بپرسم تا کی؟؟؟؟😂😂😂

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
آهان الان دیگه هستید؟؟؟ میتونم بپرسم تا کی؟؟؟؟😂😂😂

نمیدونم تا هروقت تو باشی عشقم😂😂❤❤

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
نفرین نمیکنم اما کسایی الان جمع میشن وعروسی میگیرن خدا خودش جوابشونو بده من زن داییم همین امساال همی ...

انشالله که زودترخوب بشه درکت میکنه خیلی سخته اونامراعات نمیکنن سختی هاش مال کادردرمان خدابرادرهای شماوکادردرمان راازکرونامحفوظش کنه