الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر کرونا هستم الخخخ یه مامان خانوم و یه متقاضی ازمون وکالت 😍 napeloniسابق و خالدار ۹۸ سابق و شوکول ۸ سابق میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم و قبولی ازمون وکالتم یه صلوات بفرستید 😍 بعضی کاربریامو فراموش کردم بعضیا رو هم گفتم بترکونن بلکه برم به کار و زندگی برسم ولی خو معتاد شدم استخونام درد میکرد مجبور شدم بازم بیام 🤣راستی از درگاه خدا ناامید نشید من بعد ۵ سال انتظار مادر شدم با دومین ای وی اف ، تو رو خدا فارسی را پاس بدارید انقدر غلط املایی نداشته باشید
تازه میدونی به چی فکر میکنم،حالا کرونا بره ،به نظرت با دوتا بچه شیر به شیر کدوم مسافرت به آدم خوش می ...
دیگه تا دو سال مسافرت پر با بچه کوچیک خیلی سخته مسافرت و یا حتی یه مهمونی کوچیک دعا کن بچه دومم بمونه برام
خواهر کرونا هستم الخخخ یه مامان خانوم و یه متقاضی ازمون وکالت 😍 napeloniسابق و خالدار ۹۸ سابق و شوکول ۸ سابق میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم و قبولی ازمون وکالتم یه صلوات بفرستید 😍 بعضی کاربریامو فراموش کردم بعضیا رو هم گفتم بترکونن بلکه برم به کار و زندگی برسم ولی خو معتاد شدم استخونام درد میکرد مجبور شدم بازم بیام 🤣راستی از درگاه خدا ناامید نشید من بعد ۵ سال انتظار مادر شدم با دومین ای وی اف ، تو رو خدا فارسی را پاس بدارید انقدر غلط املایی نداشته باشید