2777
2789
عنوان

به نظرتون کروناست؟؟؟

125 بازدید | 24 پست

الان سه روزه گلودرد و سردرد و بدن درد دارم . ممکنه کرونا باشه ؟ 

تب و سرفه ندارم به نظرتون خطرناکه برم دکتر ؟

کسی بوده با علائم من تستش مثبت بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گلو درد و سرفه نداشتم .ولی بدن درد تب و لرز و سر درد چشم درد حالت تهوع و اسهال داشتم تا دوهفته هم نتونستم از جام تکون بخورم .تستمم مثبت بود 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

والا یکی بود اصلا این علائمو نداشت ولی کرونا داشت

بیماری ها عجیب غریب شدن. هر وقت دلشون خوایت علائمشونو نشون میدن🙄 عشقی کار میکنن

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
کسی رو دیدین با این علائم کرونا باشه

بدن دردت در چه حد هست ؟ من بدن دردم در حدی بود که انگار تریلی از روم رو شده بود از درد به خودم میپیچیدم‌

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
کسی رو دیدین با این علائم کرونا باشه

من خودم سردرد بدن درد داشتم قرنطینه کردم خودمو چند روز بعدشم بویایی چشاییم رفت وبعداز 14 روز خوب شدم کامل همسرم فقط بویایی چشایی نداشت... البته تست ندادم فقط قرنطینه شدم

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨