2777
2789
خودمم تعجب میکنم از کارای خودم ولی دیگه تمومه

منم مثل توام.تا کسی جات نباشه نمیتونه درکت کنه

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم باورکنم🤔 ازبعدتاپیک گلبهار به تاپیکای خودمم شک میکنم

قضیه گلبهار چیه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
یه خانم ازدواج ناموفق داشته شوهرش مجموعه همه خلاف وکثافت کاری وخیانت ووو...هست دوتابچه هم آورده .اما ...

همین؟؟؟

پس چرا نوشته پیامای شوهر بی غیرت و بیشرف

پیاما چی بودش

چرا اینقدر درگیر تاپیک های اینجا میشین دوستان عزیز؟!؟!؟ نه درگیر بشین نه تاثیر بگیرید ، اصلا معلوم نیست حقیقی باشن یا دروغ . قدر لحظه ها ، نگاه و روحیه تون رو بدونید نزارید هر کی از راه رسید هر چی گفت روتون اثر بزاره.🍁

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

وای دقیقا منم تاپیک رو ترک کردم،اصلا نتونستم  تا آخر بخونم،اسمشو نمیدونم چی بزارم حماقت خریت....

لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید،از این که حال بدش رو میبینم خیلی ناراحتم...
قضیه گلبهار چیه

عکساش ک برای بلاگرترکیه بود

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

خب باشه بابا.حالا هی احمق احمق میکنید.یکی گفت بقیه ام گرفتن دهنشون....نمک میپاشن همش رو زخم مرذم

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
همین؟؟؟ پس چرا نوشته پیامای شوهر بی غیرت و بیشرف پیاما چی بودش

خودش خائن وهرزه بوده به اون خانم انگ میزده وپیامای ناجورمیفرستاده .پروطلبکارم بوده.همه رومثل خودش هرزه تصورمیکرده

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
چرا اینقدر درگیر تاپیک های اینجا میشین دوستان عزیز؟!؟!؟ نه درگیر بشین نه تاثیر بگیرید ، اصلا معلوم ن ...

مگه میشه؟ 

ماهم انسانیم 

مگه میشه برای هم جنس خودمون ناراحت نشیم؟ 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟