2777
2789
عنوان

مصرف قرص اعصاب و عمل بینی

4923 بازدید | 30 پست

سلام. دوستان کسی بوده که تحت نظر روانپزشک بوده باشه و قرص مصرف کنه و با این وجود عمل بینی انجام داده باشه؟ من عمل بینی در پیش دارم. قرص اعصاب هم مصرف میکنم. مصرف این قرصها با بیهوشی تداخل نده ی وقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كلا قبل عمل بدن بايد بدون دارو باشه يني سموم و دارو پاكسازي شده باشه بازم حتما مشورت كنيد با دكترتون

والا دکترم اصلا توجه نمیکنه ب این موضوع. همش میگه برو ب روانپزشکت بگو

درسته اینم هس با پزشکتون صحبت کنید پس تماس بگیرید یا حضوری  چون معمولا قبل از عمل قرصی مصرف ...

درسته.ممنون از نظرتون. خیلی ناراحتم. شاید آدم مجبور باشه ی قرصی رو تا آخر عمر بخوره. یعنی هیچوقت نمیتونم عمل کنم

درسته.ممنون از نظرتون. خیلی ناراحتم. شاید آدم مجبور باشه ی قرصی رو تا آخر عمر بخوره. یعنی هیچوقت نمی ...

نه برای همیشه ک قط نمیکنن مثلا ی چند روز قبل عمل میگن نخور 

بعد از عمل مشکلی نداره مصرفش