2777
2789
عنوان

مصرف قرص اعصاب و عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 30 پست

من بودم

موقع بیهوشی ازم پرسید چی میخوری گفتم اینارو

بعد بیهوش شدم

🌼دست پدر و مادرت را ببوس، پایش را ببوس تا به گریه بیفتد، خودت هم به گریه می افتی، آن وقت کارت روی غلتک می افتد و همه درهایی که به روی خود بسته ای، خدا باز می کند🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتظرم بیشتر تحقیق کن

زنداییم قرص اعصاب میخورد عمل کرد بعدش اصلا خیلی بدتر شد از نظر روحی والا راستشو بما نگفت هیچی ولی اگه افسرده هستی عمل نکنی بهتره بذار کامل درمان شی بعد

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
بتظرم بیشتر تحقیق کن زنداییم قرص اعصاب میخورد عمل کرد بعدش اصلا خیلی بدتر شد از نظر روحی والا راستش ...

اخه محض زیبایب نیس فقط. ی انحراف شدیدی دارم همش با دهن نفس میکشم. واقعا واجبه برام

اخه محض زیبایب نیس فقط. ی انحراف شدیدی دارم همش با دهن نفس میکشم. واقعا واجبه برام

منظورم این نیس از لحاظ زیبایی روحیش خراب شد ببین انگار عمل و بیهوشی واسش سنگین بود بهش فشار اومد بازم من شرایط شما رو نمیدونم با دکتر مشورت کنی بهتره

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
منظورم این نیس از لحاظ زیبایی روحیش خراب شد ببین انگار عمل و بیهوشی واسش سنگین بود بهش فشار اومد باز ...

اره منم میترسم از این. بچه کوچیک هم دارم شاغلم استم. میترسم فشار بیاد بهم با این همه مسئولیت. روحیه ام داغونتر بشه

اره منم میترسم از این. بچه کوچیک هم دارم شاغلم استم. میترسم فشار بیاد بهم با این همه مسئولیت. روحیه ...

یکم دیگه صبر کن دوره درمانتو تموم کن بعدش دیگه با خیال راحت برو واسه عمل 

انشالله که خیره

یکم دیگه صبر کن دوره درمانتو تموم کن بعدش دیگه با خیال راحت برو واسه عمل  انشالله که خیره

احتمال خیلی زیاد کنسل کنم عمل رو. با شک و تردید نمیشه انجام داد. وایمیسم شاید خوب شدم قرصام قطع شد. 

با دکتر روانپزشک و دکتر بینی ت مشورت کن حتما قبل عمل هم به دکتر بیهوشی بگو

دکتر بینی ام اصلا توجه نمیکنه. هر چی میگم قرص میخورم. ز سر میرم پیش روانپزشک شاید اون ز حرف درست حسابی زد. دوستان تو این تاپیک میگن دو هفته قبل عمد نباید دارو خورد 

تا روز قبل از عمل داروهاتون رو خوردید ؟بعد عمل چطور؟

کلا خوردم من 

ولی تو به جراحت بگو

🌼دست پدر و مادرت را ببوس، پایش را ببوس تا به گریه بیفتد، خودت هم به گریه می افتی، آن وقت کارت روی غلتک می افتد و همه درهایی که به روی خود بسته ای، خدا باز می کند🌼