2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 152 پست
من هیچ وقت راضی نیستم از خونوادش جدا شه بهرحال شمر باشنم خونوادشن.. من فقط ازین ناراحتم ک اگ اونا بر ...

ببخشید‌ فضولیه‌.  چه‌ جوری‌ باهاش‌ آشنا‌ شدی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌
بهم میگ بعد عقد میریم پیششون اگ اون وقت بد برخوردن کردن دیگه نمیریم سر بزنیم!

ولی همسرم هیچوقت همچین حرفی نگف همیشه میگ جایی ک ۱ درصد احتمالش باشه ک بخواد بهت توهین بشه هیچوقت نمیبرمت تاوقتی ک خودشون بااشتیاق دعوت نکنن پامو نمیزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من هیچ اشتباهی نکردی زن عموم خودش واسه عموم میکشت ولی خانواده عموم راضی نبودن بلاخره عموم راضی کردتتشون الان هر از گاهی با خانواده مشکل دارن ولی خودشون باهم چنان زندگی ساختن که حتی مامانم بهشون حسودی میکنه 😂

من خانواده اش اومدن خواستگاری هیچ مخالفتی هم جلو ما نکردن ولی بعد عقد دلم خون شد از خیلی حرفا  ...

وقتی دلتونو میشکنن واکنش همسرتون چیه؟

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟

عزیزم من کرد کرمانشاهی هستم،خوب فرهنگ مردمم رو میشناسم ،،،از من می‌شنوی خواهرانه میگم زندگی با یه خانواده سنتی کرمانشاهی سخته فرهنگ متفاوتی داریم،حتی اگر با رضایت خاطر هم خانواده اش بیان خواستگاری،باز هم برات سخت خواهد بود کنار آمدن با طرز فکر آداب و رسوم و خیلی چیزای جزییات که جاش نیست الان بگم....مردای کرمانشاه محکم آن مواظب باش آنقدر وابسته به مادرش نباشه به قول خودمون مامانی،،که هر لحظه در عذابی،،،،یع سوال اونا کرمانشاه تو شیراز از کجا میشنیدی غیبت هاشونو حرفای بدشونو،،،اگه خودت این آقا برات تعریف کرده.....که دیگه هیچی...یه مرد هزار سال اشم بشه خانواده اش جزو وجودشه فردا تو زندگی نمی تونه از مادرش بکذره

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
چه جوری خونواده شما راضی شدن بدون حضور خونواده پسر شمارو بدن؟؟؟؟؟؟؟

خونواده منم راضی نبودن اوایل ولی وقتی مصمم بودن شوهرمو دیدن وعشق وعلاقه دوتامونو دیدن با کلی صحبت کردن وقول گرفتن راضی شدن

میشه بگین خونواده همسرتون تو مراسمتون حضور داشتن یا ن؟ الان رفتارشون چطوره باشما

بله حضور داشتن روز قبل از عقد من و همسرم رفتیم دیدنشون الان خیلی دوسم دارن و برام احترام قائلن البته همه اینا با زحمت بدست اومد با همکاری همسرم

ما‌ میخاستیم‌ بریم‌ المان‌ مادر‌ شوهرم‌ هر‌ روز‌ گریه‌ میکرد‌ که‌ پسرم‌ از‌ ما‌ جدا‌ شد‌.  آخر‌ نزاشت‌ بریم‌. ولی‌ خونمو‌ عوض‌کردم‌. بازم‌ ناراحته‌.  الان‌ ۴‌ ماهه‌ زنگ‌ نزدم‌ بهشون‌ چون‌ محل‌ نمیدن‌ بهم‌.    ولی‌ آرامش‌دارم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌

عروس کرد هاشدن صبوری می خواد چون سخت از ارزش های قشنگ اما سنتی شون دست می کشن

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
من هیچ وقت راضی نیستم از خونوادش جدا شه بهرحال شمر باشنم خونوادشن.. من فقط ازین ناراحتم ک اگ اونا بر ...

عزیزم الان میگی 

ممکنه تو زندگی به یه جایی برسی که براشون آرزوی مرگ کنی چه برسه به اینکه بخوای از خانواده ش جدا بشه

من میگم این بعد از عقد رفتن مقدمه ای هست برای ماجراهای بعد... 

به هر حال به عنوان پسری که هم دختر مورد علاقه شو دوست داره و میخواد بهش برسه هم احترام خانواده شو میخواد نگه داره، برنامه ش همچین برنامه ی عجیبی نیست!!!!!!!! 

به هر حال ایشون بعد عقد این کار رو حتما انجام میداد ولی ممکن بود بعد عقد بگه ولی صداقت به خرج داده و از قبل گفته!! 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

دو بار باهاشون رفت آمد کن یه هفته بیای بری دستت میاد کم و بیش....مراسم عروسی هم که جای خود دارد

عزیزم من کرد کرمانشاهی هستم،خوب فرهنگ مردمم رو میشناسم ،،،از من می‌شنوی خواهرانه میگم زندگی با یه خا ...

خودش متاسفانه برام گفت و خیلی هم الان پشیمونه ک گفته بهم

میشه بهم از فرهنگتون بیشتر بگی عزیزم

واقعا درمونده شدم..

من واقعا هییییچ بی احترامی بهشون نکردم تاحالا ولی مامانش روشو واضحا از من برگردوند ولی بازم من لبخند روی لبم خشک نشد فقط و فقط بخاطر کم ارزش نشدن عشقم....

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟